Zoeken Menu
Sluit
Keb' Mo' Solo (uitgesteld)
  • Pop
  • Een heerlijke avond uit

Keb' Mo' Solo (uitgesteld)

Live in concert

Ma 16 mei 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Normaal € 34,50

Programma

  • Start voorstelling 20:30
  • Deuren open 19:30

Bluesgrootheid Keb’ Mo’, de artiestennaam van Kevin Moore, staat bekend als de ‘meester van de Amerikaanse traditionele muziek’. Met een support act van Buffalo Nichols!

Dit concert is uitgesteld en kan helaas niet doorgaan op maandag 16 mei om 20:30 uur. We hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden en houden de kaartkopers op de hoogte.

Statement van het management
Due to unforeseen non-covid related medical circumstances, Keb’ Mo’ will not be performing the remainder of his May 2022 European tour dates. We are sad to not see fans that have waited so long for these shows, but this change is necessary. Reschedule and refund information will be available as soon as possible. Please stay tuned and Keb’ looks forward to seeing you in the future!

--- 

Vanwege onvoorziene, niet-covid-gerelateerde medische omstandigheden, zal Keb 'Mo' de rest van zijn Europese tourdata van mei 2022 niet door laten gaan. We vinden het jammer om de fans niet te zien die samen met ons zo lang op deze shows hebben gewacht, maar deze annulering is noodzakelijk. Informatie over het verplaatsen en terugbetalen zal zo snel mogelijk gecommuniceerd worden. Keb' kijkt ernaar uit om je in de toekomst te zien!

Pers en publiek roemen hem om zijn beheersing van meerdere bluesstijlen, zijn vermogen om traditie en eigentijdsheid te verbinden en zijn enorme verteltalent. Hij werkte samen met een breed scala aan prominente muzikanten uit verschillende genres.

Op zijn laatste album Oklahoma combineert de viervoudig Grammy-winnaar stijlen als Latin-groove, blues, folk, country en bluegrass. Het onderstreept de veelzijdigheid van deze 68-jarige legende met de karakteristieke warme stem.

► Dit is een zitconcert in samenwerking met Luxor Live
► Met een support act van Buffalo Nichols

Ma 16 mei 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Normaal € 34,50

Programma

  • Start voorstelling 20:30
  • Deuren open 19:30

Anderen bekeken ook

Let it be: ABBEY ROAD

Beste Beatles coverband ter Wereld! The Analogues toerden afgelopen seizoenen langs uitverkochte zalen met int...

Koefnoen

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en...

Frans Bauer

Met zijn vaste orkest, de Holland Show Band, bezorgt Frans Bauer als vanouds een oergezellig avondje vol Holla...