Zoeken Menu
Sluit
John Waite & band
 • Popmuziek
 • Een heerlijke avond uit
 • Een klassieker

John Waite & band

(formerly of The Baby’s, Bad English)

Wo 21 september 2022 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

 • Vanaf € 29,50

Programma

 • Aanvang 20:30

  Overige data

De Britse solo-artiest en leadzanger van The Baby’s en Bad English komt naar Musis! Bekend van o.a. Time Stood Still en When I See You Smile en zijn wereldwijde nummer 1 hit Missing You.

Als solo-artiest en zanger van The Baby’s en Bad English, scoorde hij meerdere hits die vallen onder de meest geliefde nummers uit de jaren 80 en 90. De wereldwijde nummer 1 hit Missing You, The Baby’s Isn’t It Time en Bad English When I See You Smile behoren tot zijn grootste internationale hits en zijn vandaag de dag nog te horen op de radio.

Andere hits van Waite zijn Tears, Change, These Times Are Hard For Lovers. Every Step Of The Way en If Anybody Had A Heart verschenen op de soundtrack van de film About Last Night van Demi Moore in 1986. Deal For Life, geschreven door Martin Page en Bernie Taupin, was te horen in de soundtrack van Days Of Thunder.

Waite bracht in 2005 en 2006 twee solo-albums uit. In 2006 maakten Marco Borsato en Lucie Silvas een cover van het nummer Everytime I Think Of You en scoorden hiermee een nummer 1 hit in Nederland. In 2011 bracht Waite zijn laatste album uit, waaraan hij samenwerkte met Kyle Cook van Matchbox Twenty.

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.

► Dit is een staconcert

Bekijk de video

Wo 21 september 2022 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

 • Vanaf € 29,50

Programma

 • Aanvang 20:30

  Overige data

Anderen bekeken ook

Taksim Trio

Het nieuwe festival Masters of Anatolia start in Musis met het beroemde Taksim Trio! Het Istanbulse trio...

Douwe Bob (geannuleerd)

Rusten is niks voor Douwe Bob en na een jaar waarin de zanger slechts een handjevol optredens heeft kunnen doe...