Zoeken Menu
Sluit
JOHAN (geannuleerd)
  • Pop

JOHAN (geannuleerd)

JHN22

Za 30 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 30,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

In JHN22 kijkt de band JOHAN met gepaste trots terug op klassieke songs als Tumble and Fall en Day is Done. En speelt de band een collectie nieuwe nummers uit het 6e album!

Een bericht van JOHAN betreft de annulering:
Helaas hebben we als band moeten besluiten om de JOHAN-theatertournee te annuleren. We vinden dit echt heel jammer en we balen stevig. 

Een paar jaar geleden hebben we de tournee in gang gezet om in 2021 met jullie het dan 20-jarige Pergola-album te vieren. Het beloofde een groot feest te worden. Inmiddels zijn we weer een jaar verder. Hierdoor heeft het jubileum zijn momentum gemist. Oók al, omdat we inmiddels hard werken aan een nieuw album. Hierover zullen we op een later moment meer bekend maken.

We beloven dat we een mogelijke teleurstelling goedmaken met jullie.
JOHAN


Het moest ervan komen, een terugkeer van JOHAN. Jacob de Greeuw kon niet anders. Er waren te veel stukken, strofen en klanken die schreeuwden om in JOHAN-songs te worden vervat.

Aldus verscheen in 2018 na 10 jaar radiostilte Pull up, het 5e JOHAN-album. Waarna de band warm onthaald werd door een legioen trouwe fans tijdens een uitverkochte clubtour en een fiks aantal festival optredens.De theatertour van 2021 beloofde een viering te worden van de 20e verjaardag van het iconische album Pergola, maar dat liep anders: JHN21 werd JHN22.

Voordeel van het bizarre afgelopen jaar is dat het een geheel nieuw scala aan tonen, beelden en geluiden heeft opgeworpen. JHN22 is daarmee gelardeerd met een collectie nieuwe nummers, die uiteindelijk verschijnen op het 6e album van JOHAN.

Za 30 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 30,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Yentl en de Boer

Yentl en de Boer komt naar Musis & Stadstheater om hun 10-jarig jubileum en nieuwe album te vieren, een ex...

Uitverkocht
Kaarten Info