Zoeken Menu
Sluit
Janne Schra en De Vogels
  • Pop

Janne Schra en De Vogels

Za 18 september 2021 - 20:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 17,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 21:45

Zonder pauze (exclusief drankje)

Een nieuwe show van Janne Schra! De veelzijdige muzikante zoekt in Musis Arnhem opnieuw het avontuur. En wie dat wil, mag zijn of haar eigen lievelingsnummers aandragen.

In haar nieuwe show speelt Janne Schra samen met haar virtuoze band de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw. Ook laat ze het publiek voor het eerst kennismaken met haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de jazz en gipsy. Een geluid dat vrijwel ontbreekt in het huidige muzikale landschap en zich misschien nog het best laat vangen in het beeld van een art-deco-theatertje, kristallen glazen, een piano met kandelaars en een donkere glitterjurk.

We kenden Janne al als zangeres van bloedmooie, door jazz en folk geïnspireerde, Engelstalige popmuziek. En daarvóór als charismatische frontvrouw van de band Room Eleven waarmee ze de wereld over vloog. Maar sinds ze drie jaar geleden de gedichten van M. Vasalis op muziek zette met Het Noordpool Orkest, raakte ze steeds meer vertrouwd met het zingen in haar moedertaal. Toen ze daarna Ramses Shaffy met Het Metropool Orkest, Annie M.G. Schmidt in Carré en Diep in Mijn Hart van Tante Leen bij DWDD op een jazzy manier vertolkte, samen met Tony Roe, smaakte dat naar meer.

Janne zocht haar oude vrienden van Room Eleven weer op om samen te werken aan haar nieuwe repertoire. Daarmee zult u dus kennis maken in deze nieuwe show die het experiment niet zal schuwen. U moet niet vreemd opkijken als Janne ineens een zangmeditatie inzet, of stiekem tóch een oude Engelstalige hit zingt. Ook kunt u uw lievelingsnummers aandragen: schroom niet.

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.

Za 18 september 2021 - 20:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 17,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 21:45

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook

Her Majesty

Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen d...

Uitverkocht
Kaarten Info
Daniël Lohues

Laat je een avond meenemen in de bijzondere wereld van onze hedendaagse troubadour Daniël Lohues.

Uitverkocht
Kaarten Info
K’s Choice

Sam en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice, hebben zopas de 30ste kaars op hun carri&egrav...

Uitverkocht
Kaarten Info