Zoeken Menu
Sluit
Janne Schra en De Vogels
  • Popmuziek

Janne Schra en De Vogels

Janne Schra

Za 18 september 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 22,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Een nieuwe show van Janne Schra! De veelzijdige muzikante zoekt in Musis Arnhem opnieuw het avontuur. En wie dat wil, mag zijn of haar eigen lievelingsnummers aandragen.

In haar nieuwe show speelt Janne Schra samen met haar virtuoze band de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw. Ook laat ze het publiek voor het eerst kennismaken met haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de jazz en gipsy. Een geluid dat vrijwel ontbreekt in het huidige muzikale landschap en zich misschien nog het best laat vangen in het beeld van een art-deco-theatertje, kristallen glazen, een piano met kandelaars en een donkere glitterjurk.

We kenden Janne al als zangeres van bloedmooie, door jazz en folk geïnspireerde, Engelstalige popmuziek. En daarvóór als charismatische frontvrouw van de band Room Eleven waarmee ze de wereld over vloog. Maar sinds ze drie jaar geleden de gedichten van M. Vasalis op muziek zette met Het Noordpool Orkest, raakte ze steeds meer vertrouwd met het zingen in haar moedertaal. Toen ze daarna Ramses Shaffy met Het Metropool Orkest, Annie M.G. Schmidt in Carré en Diep in Mijn Hart van Tante Leen bij DWDD op een jazzy manier vertolkte, samen met Tony Roe, smaakte dat naar meer.

Janne zocht haar oude vrienden van Room Eleven weer op om samen te werken aan haar nieuwe repertoire. Daarmee zult u dus kennis maken in deze nieuwe show die het experiment niet zal schuwen. U moet niet vreemd opkijken als Janne ineens een zangmeditatie inzet, of stiekem tóch een oude Engelstalige hit zingt. Ook kunt u uw lievelingsnummers aandragen: schroom niet.Za 18 september 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 22,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Leonie Meijer

Wat is de kracht en de schoonheid van alleen zijn? Zangeres Leonie Meijer ontdekte het de afgelopen jaren voor...

Steffen Morrison

Steffen Morrison speelt al jaren de zalen plat, zijn gevoel voor soul is dan ook te vergelijken met grootheden...