Zoeken Menu
Sluit
Golden Earring (geannuleerd)
  • Popmuziek
  • Een heerlijke avond uit
  • Grote namen

Golden Earring (geannuleerd)

Za 30 oktober 2021 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 41,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Het concert van de Golden Earring is helaas geannuleerd. Kaartkopers hebben hierover vanuit Luxor Live bericht gekregen op het emailadres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Golden Earring heeft als band besloten geen optredens meer te doen nu blijkt dat gitarist George Kooymans gediagnosticeerd is met de ongeneeslijke spierziekte ALS.

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoorde met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits en toerde zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig in de Verenigde Staten.

Golden Earring
Na het single- en lp-debuut in 1965 (nog als de Golden Earrings) blijft de band in alle decennia die volgen nieuw werk uitbrengen. De band bracht meer dan 30 albums uit waaronder drie uiterst succesvolle unplugged albums (The Naked Truth I, II & III). De Golden Earring speelt regelmatig akoestische shows maar neemt net als in 2018 alle versterkers mee naar Arnhem voor een ouderwets fijne rockshow.

De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk treden vrijwel elke maand op en zijn nog altijd in bloedvorm. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

► Dit is een staconcert

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.

Za 30 oktober 2021 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 41,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Anderen bekeken ook

Ronnie Flex (wordt verplaatst)

Met ingang van zondag 28 november gelden er strengere maatregelen rondom evenementen. Dit betekent dat wij tot...