Zoeken Menu
Sluit
Golden Earring
  • Popmuziek
  • Een heerlijke avond uit
  • Grote namen

Golden Earring

Za 31 oktober 2020 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 41,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 7 februari en loopt via Luxor Live.

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoorde met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits en toerde zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig in de Verenigde Staten.

Golden Earring
Na het single- en lp-debuut in 1965 (nog als de Golden Earrings) blijft de band in alle decennia die volgen nieuw werk uitbrengen. De band bracht meer dan 30 albums uit waaronder drie uiterst succesvolle unplugged albums (The Naked Truth I, II & III). De Golden Earring speelt regelmatig akoestische shows maar neemt net als in 2018 alle versterkers mee naar Arnhem voor een ouderwets fijne rockshow.

De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk treden vrijwel elke maand op en zijn nog altijd in bloedvorm. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

► Dit is een staconcert
► Dit concert is een samenwerking met Luxor Live. De kaartverkoop verloopt via Luxor Live. Het concert vindt plaats in de Parkzaal van Musis.

Za 31 oktober 2020 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 41,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Anderen bekeken ook

The Kik

Kom met ONS genieten van The Kik!

Ali B (verplaatst)

Deze voorstelling is vanwege het coronavirus verplaatst van 11 april naar 3 september.