Zoeken Menu
Sluit
Golden Earring (geannuleerd)
  • Popmuziek
  • Een heerlijke avond uit
  • Grote namen

Golden Earring (geannuleerd)

Za 30 oktober 2021 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 41,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Het concert van de Golden Earring is helaas geannuleerd. Kaartkopers hebben hierover vanuit Luxor Live bericht gekregen op het emailadres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Golden Earring heeft als band besloten geen optredens meer te doen nu blijkt dat gitarist George Kooymans gediagnosticeerd is met de ongeneeslijke spierziekte ALS.

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoorde met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits en toerde zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig in de Verenigde Staten.

Golden Earring
Na het single- en lp-debuut in 1965 (nog als de Golden Earrings) blijft de band in alle decennia die volgen nieuw werk uitbrengen. De band bracht meer dan 30 albums uit waaronder drie uiterst succesvolle unplugged albums (The Naked Truth I, II & III). De Golden Earring speelt regelmatig akoestische shows maar neemt net als in 2018 alle versterkers mee naar Arnhem voor een ouderwets fijne rockshow.

De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk treden vrijwel elke maand op en zijn nog altijd in bloedvorm. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

► Dit is een staconcert
► Dit concert is een samenwerking met Luxor Live. De kaartverkoop verloopt via Luxor Live. Het concert vindt plaats in de Parkzaal van Musis.
►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Za 30 oktober 2021 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 41,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Anderen bekeken ook

Karin Bloemen

Souvenirs, een ouderwets rijke Bloemen-show met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare...