Zoeken Menu
Sluit
GOD IS EEN MOEDER (geannuleerd)
  • Toneel
  • Arnhemse helden

GOD IS EEN MOEDER (geannuleerd)

Adelheid&Zina & Toneelgroep Oostpool

Vr 20 maart 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 19,50
  • CJP/ jongeren tot 16 jaar € 14,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Kaartkopers worden geinformeerd.

Op nadrukkelijk voorschrift van zijn artsen moet Marcus Azzini, speler in God is een Moeder, de komende periode volledig stoppen met werken in verband met overbelasting en oververmoeidheid. Voor de tournee van God is een Moeder betekent dit dat Toneelgroep Oostpool en coproducent Adelheid+Zina hebben besloten alle resterende voorstellingen van de tournee te annuleren. Hierdoor gaat de voorstelling op 20 maart in Stadstheater Arnhem niet door. Onze oprechte excuses en dank voor alle begrip.

Hoe is het om tussen je moeder en haar liefde voor God te staan?

Marcus Azzini en Nazmiye Oral gaan in God is een Moeder met elkaar in gesprek. Over uitsluiting, anders zijn en de kracht van de gemeenschap tegenover die van het individu. Over schaamte, schuldgevoel en hoop. Heeft iedereen het nodig om ergens in te geloven? Zowel Marcus, homoseksueel met een katholieke achtergrond, als Nazmiye, dochter die tegen de tradities van haar Turks-islamitische ouders inging, weten hoe het is om tot de ander gemaakt te worden. Door elkaar te bevragen en te confronteren doen zij een poging zich te laten verrassen door de ander en gekende grond te overstijgen.

Voor God is een Moeder werden verhalen over acceptatie, twijfel en verstoting opgehaald uit onder andere de christelijke en islamitische gemeenschap. Verbonden met deze verhalen vormen de eigen ervaringen van Marcus en Nazmiye het uitgangspunt voor de voorstelling. Samen verkennen ze de verhouding tussen eeuwenoude en nieuwe verhalen.
Een kwetsbare, liefdevolle en complexe ontmoeting.

Podcast Hôtel Oostpool
Luister hier de podcast

CREDITS
regie: Adelheid Roosen
met en door: Nazmiye Oral, Marcus Azzini, e.a.

Bekijk de video

Vr 20 maart 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 19,50
  • CJP/ jongeren tot 16 jaar € 14,50

Programma

  • Aanvang 20:30