Zoeken Menu
Sluit
Giovanca honours Diana Ross
  • Pop

Giovanca honours Diana Ross

Za 02 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 35,00

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:45

Met pauze (inclusief drankje)

Giovanca eert haar grote idool met liedjes, bewerkingen en verhalen van Diana’s carrière! Van de sixties tot nu, van The Supremes naar The Wiz, Diana’s succesvolle solo-carrière, tot de grand diva die haar 75ste verjaardag in volle glorie viert. Een avond met de bekendste hits, groots en intiem.

Al als jong meisje raakte Giovanca in de ban van Diana Ross & The Supremes.

De liedjes, de glitterjurken; het had iets magisch. Op de pick-up van haar vader draaiden vele Motownplaten en op haar kamer zong ze alle koortjes mee. Het was de sound, maar vooral de unieke stem van Diana die ze zo bijzonder vond. De stem die haar leerde dat er voor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. En zo is Diana Ross altijd een voorbeeld geweest. Qua stem, qua stijl, als artiest, als vrouw en zelfs als moeder.

In Giovanca honours Diana Ross eert Giovanca haar grote idool. Met liedjes, bewerkingen en verhalen neemt ze je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana’s carrière, van de sixties tot nu, van The Supremes naar The Wiz, Diana’s succesvolle solo-carrière, tot de grand diva die haar 75ste verjaardag in volle glorie viert. Een avond met de bekendste hits, groots en intiem.

Giovanca's solo-debuutalbum ‘Subway Silence’ kwam uit in 2008 en hiervoor kreeg ze een Gouden Plaat. Daarna verschenen een tweede en derde album ‘While I’m Awake’ en ‘Satellite Love’. Ze sleepte verschillende prijzen in de wacht, waaronder een Buma Zilveren Harp en een 3FM Serious Talent Award. Tegenwoordig presenteert zij op televisie het muziekprogramma Vrije Geluiden.

Ze heeft een podcast Searching for the Soul of Gospel

► Het is een zitconcert

► Tip van onze programmeur Kenne Peters! 

Bekijk de video

Za 02 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 35,00

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:45

Met pauze (inclusief drankje)

Anderen bekeken ook

Gino Vannelli

Gino Vannelli werd in de jaren zeventig met zijn donkere lange haar, dramatische optredens en hartverscheurend...

Uitverkocht
Kaarten Info