Zoeken Menu
Sluit
En Vogue (geannuleerd)
  • Popmuziek
  • Grote namen

En Vogue (geannuleerd)

Vr 12 juni 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 41,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Het concert is om logistieke redenen geannuleerd. Het management laat weten dat het concert verplaatst gaat worden naar 2021. De datum is nog niet bekend.

Wie kent ze niet, megahits als Hold On, Free Your Mind en My Lovin' (You’re Never Gonna Get It)? De ‘Real Funky Divas’, beter bekend als En Vogue, zijn de meest succesvolle Amerikaanse meidengroep uit de jaren 90 en scoorden aan de lopende band megahits.

Producers Foster en Mc Elroy bedachten in 1989 dat ze graag een moderne meidengroep wilden in de traditie van de damestrio’s uit de jaren vijftig en zestig: dit werd En Vogue. Oorspronkelijk waren ze met zijn vieren (Cindy Herron, Terry Ellis, Maxine Jones en Dawn Robinson) en vandaag de dag bestaat En Vogue nog altijd uit die eerste twee dames: Terry Ellis en Cindy Herron, aangevuld met Rhona Bennett. In 2018 brachten ze een nieuw studio album uit: Electric Café. Het album is hun meest diverse werk tot nu toe.

Vanwege hun fantastische live optredens is de groep nog altijd ongekend populair. In de Parkzaal zie je En Vogue inclusief live band zoals het bedoeld was: een trio met fantastische stemmen, goede looks en een ijzersterk repertoire en dito live show!

► Dit is een staconcert

Bekijk de video

Vr 12 juni 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 41,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook