Zoeken Menu
Sluit
El Mektoub
 • Toneel
 • ontsnappen aan de hectiek
 • even geen huiswerk maken

El Mektoub

Theater Sonnevanck & Theater Oostpool

Za 11 maart 2023 - 19:30

Stadstheater Arnhem, Buiten Stadstheater

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • Normaal € 15,00
 • Student Last Minute € 10,00

Programma

 • Deuren open 18:30
 • Aanvang 19:30

  Overige data

Dus jij denkt dat je een keuze hebt?

Aylin, Mavis en Roan groeien op in een arme buitenwijk van de stad. Op school leren ze dat hun leven maakbaar is en dat ze later kunnen worden wat ze maar willen. Ze hebben grote dromen, maar leven in een realiteit waarin elke dag op het pleintje hetzelfde is en hun ouders elke maand dezelfde moeite hebben om rond te komen. 

Wanneer het circus in de stad is, herkennen ze zich in de gekooide wilde dieren. Om erachter te komen of het lot echt bestaat, bedenken ze een radicaal plan: ze ontvoeren (of eigenlijk: redden) een leeuwenwelpje uit haar kooi. Want als hun hele leven eigenlijk al vaststaat, dan dit ook… toch?

El Mektoub gaat over jongeren die zich niet langer willen neerleggen bij hun positie in de wereld en een radicale poging doen om met hun lot te breken. Over de vrijheid in het maken van je keuzes en de kansen die je hebt wanneer het geluk nooit aan jouw zijde lijkt te staan. Zijn we echt zo vrij om uit het leven te halen wat we maar willen, of wordt ons lot hoe dan ook bepaald door waar we vandaan komen?

► Rondreizende theatertruck
El Mektoub speelt in een tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer. De vrachtwagen met trailer rijdt langs middelbare scholen en theaters. De intimiteit van de theatertruck zorgt voor een bijzondere theaterervaring. 

► Deze voorstelling is geschikt voor 14 jaar en ouder
► Onderdeel van de OostpoolDrieDaagse

CREDITS
Tekst: Vera Morina
Regie: Abdel Daoudi
Een productie van Theater Sonnevanck & Theater Oostpool

► Groot succes
Theater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool maken ieder jaar twee voorstellingen die spelen in de theatertruck. De voorstellingen zijn een groot succes! Princess (2018) en Bromance (2016) wonnen de Gouden Krekel voor Meest Indrukwekkende Jeugdtheaterproductie, de belangrijkste prijs in het jeugdtheater. It’s my mouth I can say what I want to (2017), Pretpark (2017), GTA5 (2015) en Hard Candy (2013) werden bekroond met de Zilveren Krekel. 

Za 11 maart 2023 - 19:30

Stadstheater Arnhem, Buiten Stadstheater

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • Normaal € 15,00
 • Student Last Minute € 10,00

Programma

 • Deuren open 18:30
 • Aanvang 19:30

  Overige data

Anderen bekeken ook

De klap II: Recht

Met de whiskey op tafel en afgeleid door het broeierige entertainment van de nacht proberen de ‘mannen m...

Uitverkocht
Kaarten Info