Zoeken Menu
Sluit
Dolly Dots
  • Popmuziek
  • Een vriendinnenavond

Dolly Dots

Sisters on tour

Vr 17 december 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 49,00

Programma

  • Aanvang 20:30

►Voor dit concert zijn nog enkele losse stoelen beschikbaar. Bel met ons bespreekbureau voor meer informatie of voor de wachtlijst: 026-4437343

Verzamel al je sisters want de Dolly Dots komen terug! Beleef een intieme avond met de voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken op de bijzondere tijd met elkaar. In de theatershow 'Sisters on tour' zingen ze hun vele hits en vertellen 'Het Verhaal' van de Dolly Dots. Ontdek het verhaal achter het succes, hoe het was om een Dolly Dot te zijn, wat er gebeurde achter de schermen, op welke krankzinnige plekken ze terechtkwamen en meer!

De Dolly Dots scoorden vele hits binnen en buiten Europa, behaalden in Japan platina met Radio. Hun grootste Nederlandse hit was Love Me Just A Little Bit More. 1984 was het meest succesvolle jaar van de meidengroep, met een eigen televisieserie, hun eigen poppen en uitverkochte concerten in Carré. In 2007 en 2008 gaven de Dolly Dots een reünie met uitverkochte Ahoyconcerten, een tour door alle concerthallen, optredens bij de Vrienden Van Amstel en een gastoptreden bij de Toppers in de Arena in 2016. Nu geven ze hun eigen concert 'Sisters on tour'. Een avond met live muziek van een band o.l.v. Sven Figee.

►Dit is een zitconcert

Vr 17 december 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 49,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Lucas Hamming & band

Jong blijven, opgroeien, zichzelf leren kennen en een rocklegende worden: Lucas Hamming (De Beste Singer-songw...

Van Dik Hout

In akoestische en intieme setting schetst Van Dik Hout een overzicht van zijn indrukwekkende oeuvre, met klass...