Zoeken Menu
Sluit
Dit vind jij leuk (8+)
 • Familie
 • Toneel
 • Jongeren

Dit vind jij leuk (8+)

BonteHond

Zo 10 maart 2024 - 14:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 12,50
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 15,00

Programma

 • Deuren open 13:30
 • Aanvang 14:30
 • Verwachte eindtijd 15:20

Zonder pauze (exclusief drankje)

Een muzikale voorstelling over authenticiteit, de mening van anderen en bij jezelf blijven.

Fantastische stem, maar te veel mimiek? Afgekeurd!
Uitgesproken stage performance, maar geen gemiddeld lichaam? Afgekeurd!
Een goed verhaal, maar niet de juiste toon? Afgekeurd!

Je waarde wordt bepaald door wat anderen van jou vinden. Als je het wilt maken kun je maar beter zorgen dat je aan alle eisen voldoet. Hoe beter je in de mal past hoe groter je kansen, maar wie bepaalt eigenlijk de mal?

Al die muziek, die artiesten en die kleren waar jij zo van houdt, heb jij die eigenlijk zelf wel uitgekozen of hebben het algoritme en influencers dat ongemerkt voor jou gedaan? Wat heb jij nog over jezelf te zeggen? Hoe authentiek ben jij eigenlijk nog? Maak jij je keuzes zelf of maak jij ze zodat mensen je leuk vinden? En wat maakt eigenlijk dat mensen jou leuk vinden?

► Gratis Workshop bij "Dit Vind Jij Leuk"!
Nadat het doek is gevallen voor "Dit Vind Jij Leuk", bieden we een gratis workshop aan om de ervaring te verdiepen. Deze duurt één uur. Onder leiding van een ervaren theaterdocent betreed je een veilingsetting, waar likes de valuta zijn. Je gebruikt jouw likes op voorwerpen, die later terugkomen voor een filosofisch gesprek. Ontdek de betekenis achter jouw keuzes en de invloed van anderen. Voeg de gratis workshop toe aan je bestelling en duik dieper in de fascinerende wereld van bewuste en onbewuste beïnvloeding door social media!

De workshop is gratis. Om deze workshop te volgen, vragen we je vriendelijk om kaarten te reserveren, alleen voor de deelnemende kinderen. Dit is belangrijk omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Vol = vol. 

► Kom gezellig wat eerder
Een uur voor aanvang staat er een Theaterdocent van BonteHond klaar in de foyer.Ook is daar een backdrop opgebouwd en een rad met verschillende tiktoktrends. Het rad fungeert als een real live algoritme en bepaald door het draaien, wat de bezoeker leuk vindt. De bezoekers worden uitgedaagd om zelf een tiktoktrend op te nemen voor de backdrop van BonteHond.


Dit vind jij leuk is een muzikale voorstelling over algoritme vs. eigen ritme. Over authenticiteit, verwachtingen van de anderen en over verder kijken dan de mal breed is. Maar ook een ode aan het gemiddelde en lekker opgaan in de menigte. Dus dit vind jij leuk!

CREDITS
Concept & regie: Judith Faas en Pieternel Bollmann
Tekst: Eva Toorop
Muziek: Tristan Esajas a.k.a Mystic
Spel: Roosmarijn Luyten, Tristan Esajas a.k.a Mystic, Julie Boellaard
Regieassistentie: Millie Lijbers

Bonte Hond
BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Ons theater neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en we laten ons niet graag in een hokje plaatsen. Sinds onze ‘geboorte’ in 2005 zijn we flink gegroeid. We spelen van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen we veel aan educatie. In alles wat we doen roepen we op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond.

► Deze voorstelling staat in de theateropstelling in de Muzenzaal van Musis
Het Stadstheater wordt verbouwd. In de tussentijd kun jij blijven genieten van goed theateraanbod. Het merendeel van onze programmering blijven wij aanbieden zoals je gewend bent. Dit doen we op andere locaties, voornamelijk in Musis, waar de twee zalen afwisselend omgebouwd worden tot volwaardige theaterzalen. In de Muzenzaal komt een tijdelijke tribune, zodat er een vlakkevloerzaal ontstaat, zoals de kleine zaal van het Stadstheater.

Zo 10 maart 2024 - 14:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 12,50
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 15,00

Programma

 • Deuren open 13:30
 • Aanvang 14:30
 • Verwachte eindtijd 15:20

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook

Ik blijf bij je

Een troostrijke en ontroerende vertelling over een man die zijn leven lang vecht om erbij te mogen horen en te...

Uitverkocht
Kaarten Info