Zoeken Menu
Sluit
POMO Tour (Post Modern)
  • Popmuziek

POMO Tour (Post Modern)

De Jeugd Van Tegenwoordig

Za 20 februari 2021 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 30,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Get Post Modern with De one and only Jeugd Van Tegenwoordig! De show die thuis al begint bij de selectie van uw garderobe. Een witte sensatie. Dresscode wit.

Luxor Live en Musis halen De Jeugd Van Tegenwoordig terug naar Arnhem! Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo gaan POMO met hun 2021 Clubtour.

De Jeugd Van Tegenwoordig
Veertien jaar geleden ontketende De Jeugd een revolutie met Watskeburt?!. De daaropvolgende jaren bracht de band 7 albums uit en scoorde talloze hits als Sterrenstof, Get Spanish, Hollereer, De Formule en recent Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit. Ze stonden als headliner op het affiche van alle grote festivals en verkochten meerdere malen AFAS Live uit. Een voorlopig hoogtepunt beleefde de mannen vorig jaar toen ze hun 1000e show speelden in een uitverkocht Olympisch Stadion!

POMO
De Jeugd komt voor het eerst sinds 2014 met een clubtour naar Arnhem. Get Post Modern en selecteer je meest sensationele outfit want de dresscode is wit.

Voorprogramma
Baby Boys geven de support show tijdens de POMO TOUR. De verlegen stijliconen zitten bij het label van Faberyayo en hun schattige album VERLEGEN’is precies vandaag uitgekomen en staat vol bangers. Ze zijn jong, bombastisch onzeker en gedript in onschuld en designer.

►Deze show is een samenwerking tussen Musis en Luxor Live en vindt plaats in de Parkzaal van Musis
►Dit is een staconcert
►Dit concert is verplaatst van 22 oktober 2020
►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Za 20 februari 2021 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 30,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Anderen bekeken ook

Ronnie Flex (verplaatst)

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat Ronnie Flex een nieuw avontuur aan in het theater. Een intie...