Zoeken Menu
Sluit
De Jeugd Van Tegenwoordig
  • Popmuziek

De Jeugd Van Tegenwoordig

POMO Tour (Post Modern)

Do 22 oktober 2020 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 30,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Get Post Modern with De one and only Jeugd Van Tegenwoordig! De show die thuis al begint bij de selectie van uw garderobe. Een witte sensatie. Dresscode wit.

Luxor en Musis halen De Jeugd Van Tegenwoordig terug naar Arnhem! Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo gaan POMO met hun 2020 Clubtour.

De Jeugd Van Tegenwoordig
Veertien jaar geleden ontketende De Jeugd een revolutie met Watskeburt?!. De daaropvolgende jaren bracht de band 7 albums uit en scoorde talloze hits als Sterrenstof, Get Spanish, Hollereer, De Formule en recent Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit. Ze stonden als headliner op het affiche van alle grote festivals en verkochten meerdere malen AFAS Live uit. Een voorlopig hoogtepunt beleefde de mannen vorig jaar toen ze hun 1000e show speelden in een uitverkocht Olympisch Stadion!

POMO
De Jeugd komt voor het eerst sinds 2014 met een clubtour naar Arnhem. Get Post Modern en selecteer je meest sensationele outfit want de dresscode is wit.

Voorprogramma
Baby Boys geven de support show tijdens de POMO TOUR. De verlegen stijliconen zitten bij het label van Faberyayo en hun schattige album VERLEGEN’is precies vandaag uitgekomen en staat vol bangers. Ze zijn jong, bombastisch onzeker en gedript in onschuld en designer.

►Deze show is een samenwerking tussen Musis en Luxor Live en vindt plaats in de Parkzaal van Musis
►Dit is een staconcert

Do 22 oktober 2020 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 30,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Anderen bekeken ook

Massada

Latijns-Amerikaanse ritmes, percussie-rock en latin-rock in een Moluks jasje: dát is Massada! De Nederl...