Zoeken Menu
Sluit
Belle en het Beest (4+)
  • Familie

Belle en het Beest (4+)

Bettina, Titus & Fien e.a.

Vr 29 oktober 2021 - 13:00

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Normaal € 22,00

Programma

  • Deuren open 12:00
  • Aanvang 13:00
  • Verwachte eindtijd 14:20

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Kleurrijke sprookjesmusical met Bettina als Belle. Beestachtig goede humor voor jong én oud!  

Echte schoonheid zit diep vanbinnen, zo leert het bekende verhaal van deze sprookjesvoorstelling. In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Bettina de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!

Prins verandert in lelijk beest
Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee: het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Op de foto met de cast
Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

► onderdeel van het Sprookjesfestival
Elke herfstvakantie wordt Arnhem tijdens het Sprookjesfestival omgetoverd tot sprookjesstad. Daar doen wij graag aan mee! Laat je betoveren door sprookjesachtige voorstellingen, theater, dans, muziek, tentoonstellingen en workshops.

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.

► Vanaf 13 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht. 

CREDITS
spel: Bettina Holwerda, Kick Spijkerman, Titus & Fien e.a.
regie: Bas Groenenberg

Bekijk de video

Vr 29 oktober 2021 - 13:00

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Normaal € 22,00

Programma

  • Deuren open 12:00
  • Aanvang 13:00
  • Verwachte eindtijd 14:20

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Anderen bekeken ook

Krijtje mij (4+)

Een interactief dansfeest voor het hele gezin. Al dansend en tekenend creëren wij samen een levend schets...

Uitverkocht
Kaarten Info