Zoeken Menu
Sluit
Assepoester (4+)
  • Familie
  • Show

Assepoester (4+)

Van Hoorne Entertainment

Za 29 oktober 2022 - 13:00

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Deuren open 12:00
  • Aanvang 13:00
  • Verwachte eindtijd 14:15

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

In Assepoester komt het sprookje tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

In de sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment mag een flinke doses humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór twaalf uur het hart van de prins te veroveren?

► Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

► Meet & greet met de acteurs
Na de voorstelling kun je alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer.

► Onderdeel van het Sprookjesfestival

CREDITS
Regie: Bas Groeneberg  
Cast: Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry, Mitch Blaauw, Marisa van der Meer, Iris Warmolts e.a.

Bekijk de video

Za 29 oktober 2022 - 13:00

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Deuren open 12:00
  • Aanvang 13:00
  • Verwachte eindtijd 14:15

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Anderen bekeken ook