Zoeken Menu
Sluit
Overal Kom ik Thuis
  • Popmuziek
  • Nederlandstalig

Overal Kom ik Thuis

Stephanie Struijk & Eva de Roovere

Wo 15 december 2021 - 20:00

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 22,50

Programma

  • Aanvang 20:00

Tijdens het reizen kan je elkaar ontmoeten en terugvinden. Stephanie en Eva hebben elkaar op zo’n reis ontmoet aan het eind van 2018 in Antwerpen. Gewapend met fantasie besloten de twee samen op pad te gaan door muzikale werelden.

In ‘Overal kom ik thuis’ laten Stephanie en Eva je muziek horen van elkaar en van henzelf. Het programma bestaat uit zowel oud als nieuw werk. Ze nemen je mee op reis door hun verleden en door de steden en landen die ze gezien hebben. Een verhaal dat verteld moet worden en waar ieder elkaar kan ontmoeten.

Bio
Stephanie Struijk schrijft al jaren verhalen en liederen en bracht haar eerste album uit toen ze 18 jaar was. Hiermee stond ze onder andere op Pinkpop onder de naam ‘Stevie Ann’. Toen ging het snel, van schrijven met Daniël Lohues tot roadtrippen in Amerika. Nieuwe nummers werden geschreven over onderwerpen als naar huis verlangen en de magie van geluksmomenten. Met haar muziek wil ze dromerig terugkijken naar toen, maar vooral de tijd voor nu eventjes stil laten staan.

Eva de Roovere is bekend uit de folkrockgroep Kadril, maar vooral ook van haar werk als solo-artiest. Met meerdere platina en tripple gouden awards in haar kasten, weet zij van muziek maken af. Naast haar albums heeft ze ook een boek vol brieven geschreven en werkt ze altijd aan nieuw repertoire.

Wo 15 december 2021 - 20:00

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 22,50

Programma

  • Aanvang 20:00

Anderen bekeken ook

R&B Oldskool hits 80/90

Een 80/90's feestje met John Williams, onder leiding van live band! Ga terug in de tijd met hits van o.a. ...

Janne Schra en De Vogels

Een nieuwe show van Janne Schra! De veelzijdige muzikante zoekt in Musis Arnhem opnieuw het avontuur. En wie d...