Zoeken Menu
Sluit
Arm met een dure smaak
 • Familie
 • Toneel
 • Jongeren

Arm met een dure smaak

HNTjong

Ma 25 maart 2024 - 19:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 15,00
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 18,50

Programma

 • Deuren open 18:30
 • Aanvang 19:30
 • Verwachte eindtijd 20:45

Zonder pauze (exclusief drankje)

Muziektheater over The Rich Life

Drie jonge mensen dromen van een leven zonder geldzorgen maar moeten ondertussen dealen met de ruwe realiteit. Ondertussen laten de socials zien dat living in luxury echt haalbaar is. Illusie of reality?

Brienne, Nourdin en Shanna zijn nu eindelijk de trendsetters. De smaakmakers. Dat denken ze. Dat hopen ze. Ze doen zich rijk voor, maar the struggle is real. Je hoopt dat niemand door heeft wat er allemaal aan de hand is. Dat je thuis je lunchbox niet gevuld krijgt. Dat je geen vaste veilige woonplek hebt, dat je je constant anders voor moet doen.

Ze zitten bij elkaar in de klas, elk met een geheim. Langzaam ontdekken ze meer van elkaar en dromen van een andere wereld, een wereld waarin ze rijk zijn. Maar steeds worden ze ruw de realiteit in getrokken want je mist nog je Air Max, je thuis en je plek.

Regisseur Gavin-Viano studeerde in 2020 af aan de Toneelacademie Maastricht als regisseur en maakt uitgesproken visuele voorstellingen over gemeenschappen en onderwerpen die in de samenleving niet goed gehoord worden. Op dit moment rond hij na drie voorstellingen het ontwikkelingstraject bij Frascatie producties af.

“Doordat ik in armoede ben opgegroeid, werd ik gestimuleerd door mijn familie om boeken en verhalen  te schrijven, een gezin waar Gospelmuziek heel belangrijk was. Nu regisseer ik voorstellingen waarin zowel tekst, fysiek theater als muziek als een saamhorige explosie een verhaal vertellen.”
- Regisseur Gavin-Viano

► Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek over schuldenproblematiek bij Arnhemse jongeren met Melvin Kolf (bestuurder Presikhaaf University) en JeanWilly, buddie bij de Arnhemse stichting Opr€cht. 

► Rondom de voorstelling kun je als bezoeker doneren aan de Voedselbank Arnhem. Bekijk hier de video voor meer informatie.

► Deze voorstelling is geschikt voor jongeren vanaf 14 jaar.

CREDITS
Tekst en regie: Gavin-Viano
Acteurs: Rochelle Deekman, Marouan Bendehmane, Florence Vos Weeda
Videokunstenaar & lichtontwerper: Wes Broersen
Scenograaf: Arinth Foekema
Stylist: Madlyn Saswin & APL AGENCY
Muziek: Jan Baars, Donna Lugassy & Gavin-Viano
Dramaturg: Martine Manten
Educatiemakers: Dimphna van Kempen & Martha Villada Márquez

► HNTjong
HNTjong maakt voorstellingen voor een publiek van jonge mensen, die zich beginnen te verhouden tot de wereld om hen heen. Voorstellingen met actuele thema’s, verteld in een hedendaagse, beeldende, muzikale, fysieke theaterstijl.

► Deze voorstelling staat in de theateropstelling in de Muzenzaal van Musis
Het Stadstheater wordt verbouwd. In de tussentijd kun jij blijven genieten van goed theateraanbod. Het merendeel van onze programmering blijven wij aanbieden zoals je gewend bent. Dit doen we op andere locaties, voornamelijk in Musis, waar de twee zalen afwisselend omgebouwd worden tot volwaardige theaterzalen. In de Muzenzaal komt een tijdelijke tribune, zodat er een vlakkevloerzaal ontstaat, zoals de kleine zaal van het Stadstheater.

Bekijk de video

Ma 25 maart 2024 - 19:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 15,00
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 18,50

Programma

 • Deuren open 18:30
 • Aanvang 19:30
 • Verwachte eindtijd 20:45

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook

Ik blijf bij je

Een troostrijke en ontroerende vertelling over een man die zijn leven lang vecht om erbij te mogen horen en te...

Uitverkocht
Kaarten Info