Zoeken Menu
Sluit
Alleen thuis (6+) (geannuleerd)
  • Familie

Alleen thuis (6+) (geannuleerd)

Theatergroep Kwatta

Do 18 februari 2021 - 14:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten

Programma

  • Start voorstelling 14:30
  • Deuren open 13:30

De Familie van Nielie is een vierluik over een kersvers samengesteld gezin. In het vierde deel Alleen Thuis stelt het Nijmeegse jeugdtheatergezelschap Kwatta de vraag: wat moet je doen als je het gewoon niet eens kunt worden? En wat gebeurt er als mensen uit je omgeving ineens verdwijnen?

Kerst is toch een tijd voor samenzijn?
Met Kerst doen Pam en Jonathan een vreemde ontdekking: ze zijn alleen thuis. Dat is nog nooit gebeurd. Maar ze stellen geen vragen: dit is een kans! Ineens is niets meer verboden… en niets moet.
Jonathan wrijft in zijn handen: lekker alle beeldschermen naar een kamer en tegelijk ál zijn lievelingsfilms kijken. Pam ziet haar kans schoon om het huis eindelijk milieubestendig te maken. Maar Jonathan wil bij nader inzien toch gewoon gezelligheid. Want waar is iedereen? Zo alleen thuis is eigenlijk ook best eng. Waarom zijn ze er niet gewoon? Kerst is een tijd voor samenzijn. Er is toch niets misgegaan?

Bomvol liedjes, live muziek en poppen
Avontuurlijk muziektheater bomvol liedjes, live muziek en poppen voor de hele familie.
Podium Kidsprijs-Jurylid Boet (11): “Ik raad je aan om met je familie hier naartoe te gaan, zeker als je familie zelf een beetje gek is, want dat maakt het wel wat leuker!”

Toegankelijk én eigenzinnig jeugdtheater
De Nijmeegse theatergroep Kwatta is het professionele jeugdtheatergezelschap van Gelderland, gevestigd in Theater Het Badhuis. Kwatta maakt toegankelijk én eigenzinnig jeugdtheater voor kinderen in binnen- en buitenland en voor iedereen die het lef heeft om met verbazing om zich heen te kijken.

 

Bekijk de video

Do 18 februari 2021 - 14:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten

Programma

  • Start voorstelling 14:30
  • Deuren open 13:30

Anderen bekeken ook

Assepoester (4+)

In Assepoester komt het sprookje tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maa...

Uitverkocht
Kaarten Info