Zoeken Menu
Sluit

Kaartverkoop

Voor vragen over onze (online) kaartverkoop helpen wij u graag. Ons bespreekbureau is bereikbaar via 026 - 443 73 43 en bespreekbureau@musisenstadstheater.nl.

Bespreekbureau Musis & Stadstheater Arnhem

Bereikbaarheid bespreekbureau

De kassa is een uur voor aanvang geopend op de locatie van het betreffende evenement. Bekijk hier de openingstijden van het Bespreekbureau. U kunt bij ons betalen met iDEAL, Creditcard, Podiumcadeaukaart, cadeaubon, tegoedbon, Podiumpas en/of de Dit is PAS Arnhem.

Reserveren

Telefonisch bestelde kaarten blijven veertien dagen voor u gereserveerd, hierna vervalt de reservering. Is de periode tussen de reservering en de datum van het evenement korter dan veertien dagen, dan vervalt de reservering een half uur voor aanvang van het evenement.

Drankjes inbegrepen

Bij een evenement in Musis of de Grote Zaal van het Stadstheater is het drankje à € 3,21 inbegrepen (Kleine Zaal uitgesloten), tenzij anders wordt vermeld. Bij familievoorstellingen is een glas ranja voor de kinderen en fruitwater voor de ouders à € 1,- inbegrepen.

Kosten

Bestelt u kaarten via het bespreekbureau dan betaalt u € 1,- per kaartje met een maximum van € 5,- aan servicekosten. Bij betaling met een tegoedbon of cadeaubon en via de website worden er geen servicekosten in rekening gebracht.

Gouden Rang Stadstheater 

Voor slechts € 10,- extra verzekert u zichzelf in de Grote Zaal van het Stadstheater van de beste zitplaats, het mooiste zicht en het fijnste geluid. Voor aanvang van de voorstelling ontvangen we u graag voor koffie of thee met iets lekkers.

Gouden Rang Musis 

Bij de concerten van Musis is geen gouden rang van toepassing met uitzondering van de concerten van Phion. De Gouden Rang kaarten van Het Gelders Orkest zijn zonder drankje en versnapering vooraf. U ontvangt wel een pauzedrankje.

Kaarten ruilen

U kunt tot uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de voorstelling of het concert uw kaarten ruilen voor een andere voorstelling, concert of voor een tegoedbon. Belt u gerust met ons Bespreekbureau. De tegoedbon is ook online in te leveren. Per geruilde kaart wordt € 2,50 aan administratiekosten berekend met een maximum van €10,00. Wij geven geen geld (contant of via pin) retour.

Onze tegoedbonnen zijn persoonlijk en het tegoed kan alleen door de betreffende persoon worden gebruikt voor de betaling van een andere voorstelling of concert. De tegoedbon is 1 jaar geldig en kan niet ingeruild worden voor een cadeaubon. 

Voor tickets van voorstellingen en concerten die gekocht zijn vóór 12 april 2022: klik hier.

Kaarten vergeten/verloren

Als u uw kaarten vergeten of verloren bent is het mogelijk bij het bespreekbureau een herprint te vragen. Voor deze service rekenen wij € 1,-.

Uitverkocht

Indien een voorstelling of een concert is uitverkocht, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Dit kan telefonisch en persoonlijk bij het bespreekbureau. Als er kaarten vrij komen nemen wij contact met u op. De wachtlijst blijft geldig tot één werkdag voor de voorstelling. Op de middag of avond van de voorstelling kunt u zich vanaf een uur voorafgaand aan de aanvangstijd bij de kassa melden. De niet afgehaalde kaarten worden vanaf een half uur voor aanvang doorverkocht.

Kortingen

Podiumpas

Heb je een Podiumpas? Die kun jij bij ons gebruiken. Vanaf 30 dagen voor de voorstelling of concert kun jij een kaartje reserveren. Let op: dit kan alleen telefoninsch of aan de balie. Meer informatie over de Podiumpas vind je op hun website. Onbeperkt naar voorstellingen en concerten voor € 35 per maand bij alle aangesloten podia. Ga voor lidmaatschap naar Podiumpas.nl. NB: op dit moment is de pas (tijdelijk) uitverkocht: schrijf je in op de wachtrij!  

Gelrepas

Heb je een Gelrepas? Dan kan je deze bij ons verzilveren! Let op: verzilveren kan alleen telefoninsch of aan de balie. 

CJP & jongeren

Heb je een CJP-pas? Dan profiteer je (meestal) van € 5,- korting op de normale entreeprijs. Bij de kaartcontrole vragen we naar je CJP-pas, je kunt naast de fysieke pas ook de digitale pas (via de app) laten zien. 

Studenten

Studenten kunnen voor € 10,- naar voorstellingen en concerten. Deze korting geldt vanaf 12 uur op de dag van de voorstellingen/concerten. Er zijn een aantal concerten en voorstellingen uitgesloten. Dit is vermeld bij de productie. Let op: neem altijd een studentenkaart mee. Deze wordt gecontroleerd bij de toegang. Klik hier voor meer informatie!

ArtEZ 

ArtEZ-studenten van de opleiding Theater & Dans krijgen een extra korting op een aantal geselecteerde voorstellingen. Zij melden zich hiervoor aan bij hun eigen onderwijsbureau. 

Kinderen tot 16 jaar

Iedereen tot 16 jaar mag kaarten met het CJP-tarief bestellen. Bij jeugdtheatervoorstellingen gelden speciale prijzen voor kinderen.

Groepskorting

Groepen vanaf 10 personen met een regulier ticket krijgen vaak een korting van 10% op het totaalbedrag. Neem hiervoor contact op met ons bespreekbureau via 026 - 443 73 43.

ACT-leden

ACT is de belangenvereniging voor professionele acteurs in Nederland. Als ACT-lid ontvangt u een pas. De ACT-pas is strikt persoonlijk. Als lid betaalt u voor toneelvoorstellingen in het Stadstheater € 10,28. Deze korting gaat in vanaf 12 uur op de dag van de toneelvoorstelling en kaarten reserveert u telefonisch via 026 - 443 73 43. Let op dat u uw ACT-pas bij u heeft.

Scholen 

In overleg met de afdeling educatie kunnen scholen vaak gebruik maken van speciale tarieven. Neem voor meer informatie contact op met onze coöordinator Educatie Rosalinde Hauwert via rosalindehauwert@musisenstadstheater.nl of 026 – 3720 717.

Mindervaliden

Rolstoelplaatsen en begeleidersplaatsen

Alle zalen beschikken over een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Deze reserveert u telefonisch via 026 - 443 73 43. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is telefonisch reserveren noodzakelijk. Geeft u bij uw reservering de maten van uw rolstoel door?

Wanneer u niet zelfstandig de zaal in kunt, raden wij u aan een begeleider mee te nemen. Een begeleidersplaats (CJP-prijs) kan tegelijk met uw rolstoelplaats worden gereserveerd. Neem ook hiervoor telefonisch contact op met ons bespreekbureau via 026 - 443 73 43.

Slechthorenden

Stadstheater Arnhem beschikt over een Phonak FM systeem voor slechthorenden. Er zijn gratis ontvangers in bruikleen die in combinatie met uw eigen gehoorapparaat het geluid versterken. Ook zijn koptelefoons beschikbaar die los van gehoorapparaat werken.

Musis beschikt in de Parkzaal en in de Muzenzaal over een Assistive Sound FM systeem voor slechthorenden. Er zijn gratis ontvangers in bruikleen die in combinatie met inductieplaatjes en uw eigen gehoorapparaat het geluid versterken. Ook zijn koptelefoons beschikbaar die los van het gehoorapparaat werken.

Vraag voor aanvang van de voorstelling naar  een van onze servicemedewerkers; zij zullen u dan verder helpen.

Gevonden voorwerpen

Iets verloren of vergeten bij een bezoek aan Musis & Stadstheater? Wij registreren alle gevonden voorwerpen op de website Ilost.com. Zoek via deze link naar uw verloren voorwerp, als u uw eigendom in de lijst vindt dan kunt u via de website van Ilost.com eenvoudig reageren.