Zoeken Menu
Sluit

Kaartverkoop

Voor vragen over onze (online) kaartverkoop helpen wij u graag. Ons bespreekbureau is bereikbaar via 026 - 443 73 43 en bespreekbureau@musisenstadstheater.nl.

Bespreekbureau Musis & Stadstheater Arnhem

Bereikbaarheid bespreekbureau

De kassa is een uur voor aanvang geopend op de locatie van het betreffende evenement. Bekijk hier de openingstijden van het Bespreekbureau. U kunt bij ons betalen met iDEAL, Creditcard, Podiumcadeaukaart, cadeaubon, tegoedbon, Podiumpas en/of de Dit is PAS Arnhem.

Reserveren

Telefonisch bestelde kaarten blijven veertien dagen voor u gereserveerd, hierna vervalt de reservering. Is de periode tussen de reservering en de datum van het evenement korter dan veertien dagen, dan vervalt de reservering een half uur voor aanvang van het evenement.

Drankjes inbegrepen

Bij een evenement in Musis of de Grote Zaal van het Stadstheater is het drankje à € 3,08 inbegrepen (Kleine Zaal uitgesloten), tenzij anders wordt vermeld. Bij familievoorstellingen is een glas ranja voor de kinderen en fruitwater voor de ouders à € 1,- inbegrepen.

Kosten

Bestelt u kaarten via het bespreekbureau dan betaalt u € 1,- per kaartje met een maximum van € 5,- aan servicekosten. Bij betaling met een tegoedbon of cadeaubon en via de website worden er geen servicekosten in rekening gebracht.

Gouden Rang Stadstheater 

Voor slechts € 10,- extra verzekert u zichzelf in de Grote Zaal van het Stadstheater van de beste zitplaats, het mooiste zicht en het fijnste geluid. Voor aanvang van de voorstelling ontvangen we u graag voor koffie of thee met iets lekkers.

Gouden Rang Musis 

Bij de concerten van Musis is geen gouden rang van toepassing met uitzondering van de concerten van Phion. De Gouden Rang kaarten van Het Gelders Orkest zijn zonder drankje en versnapering vooraf. U ontvangt wel een pauzedrankje.

Kaarten ruilen

U kunt tot uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de voorstelling of het concert uw kaarten ruilen voor een andere voorstelling, concert of voor een tegoedbon. Belt u gerust met ons Bespreekbureau. De tegoedbon is nu nog niet online in te leveren. Per geruilde kaart wordt € 2,50 aan administratiekosten berekend. Wij geven geen geld (contant of via pin) retour.

Onze tegoedbonnen zijn persoonlijk en het tegoed kan alleen door de betreffende persoon worden gebruikt voor de gehele/gedeeltelijke betaling van andere voorstelling of het concert. De tegoedbon is 1 jaar geldig en kan niet ingeruild worden voor een cadeaubon. 

Kaarten vergeten/verloren

Als u uw kaarten vergeten of verloren bent is het mogelijk bij het bespreekbureau een herprint te vragen. Voor deze service rekenen wij € 1,-.

Uitverkocht

Indien een voorstelling of een concert is uitverkocht, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Dit kan telefonisch en persoonlijk bij het bespreekbureau. Als er kaarten vrij komen nemen wij contact met u op. De wachtlijst blijft geldig tot één werkdag voor de voorstelling. Op de middag of avond van de voorstelling kunt u zich vanaf een uur voorafgaand aan de aanvangstijd bij de kassa melden. De niet afgehaalde kaarten worden vanaf een half uur voor aanvang doorverkocht.

Kortingen

CJP & jongeren

CJP-ers profiteren (meestal) van € 5,- korting op de normale entreeprijzen. CJP pashouders kunnen naast hun fysieke pas, ook gebruikmaken van een digitale pas. De digitale pas wordt aan de kassa/deur getoond via de
CJP-app. Download de app en log alvast in voor je bezoek aan Musis of het Stadstheater!

Studenten

Studenten kunnen voor € 10,- naar voorstellingen en concerten. Deze korting geldt vanaf 12 uur op de dag van de voorstellingen/concerten. Er zijn een aantal concerten en voorstellingen uitgesloten. Dit is vermeld bij de productie. Let op: neem altijd een studentenkaart mee. Deze wordt gecontroleerd bij de toegang. Klik hier voor meer informatie!

ArtEZ 

ArtEZ-studenten van de opleiding Theater & Dans krijgen een extra korting op een aantal geselecteerde voorstellingen. Zij melden zich hiervoor aan bij hun eigen onderwijsbureau. 

Kinderen tot 16 jaar

Het CJP-tarief geldt ook voor iedereen tot 16 jaar. Bij jeugdtheatervoorstellingen gelden speciale prijzen voor kinderen.

Groepskorting

Groepen vanaf 10 personen krijgen vaak een korting van 10% op het totaalbedrag. Neem hiervoor contact op met ons Bespreekbureau.

ACT-leden

ACT is de belangenvereniging voor professionele acteurs in Nederland. Als ACT-lid ontvang je een pas. De ACT-pas is strikt persoonlijk. Als lid betaalt u € 10,28 voor toneelvoorstellingen in het Stadstheater. Deze korting gaat in vanaf 12 uur op de dag van de voorstelling en kaarten koopt u online. Let op dat u uw ACT-pas altijd bij u heeft.

Scholen 

In overleg met de afdeling educatie kunnen scholen vaak gebruik maken van speciale tarieven. Neem voor meer informatie contact op met onze coöordinator Educatie Rosalinde Hauwert via rosalindehauwert@musisenstadstheater.nl of 026 – 3720 717.

Mindervaliden

Rolstoelplaatsen en begeleidersplaatsen

Alle zalen beschikken over een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Deze reserveert u telefonisch via 026 - 443 73 43. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is telefonisch reserveren noodzakelijk. Geeft u bij uw reservering de maten van uw rolstoel door?

Wanneer u niet zelfstandig de zaal in kunt, raden wij u aan een begeleider mee te nemen. Een begeleidersplaats (CJP-prijs) kan tegelijk met uw rolstoelplaats worden gereserveerd. Neem ook hiervoor telefonisch contact op met ons bespreekbureau via 026 - 443 73 43.

Slechthorenden

Stadstheater Arnhem beschikt over een Phonak FM systeem voor slechthorenden. Er zijn gratis ontvangers in bruikleen die in combinatie met uw eigen gehoorapparaat het geluid versterken. Ook zijn koptelefoons beschikbaar die los van gehoorapparaat werken.

Musis beschikt in de Parkzaal en in de Muzenzaal over een Assistive Sound FM systeem voor slechthorenden. Er zijn gratis ontvangers in bruikleen die in combinatie met inductieplaatjes en uw eigen gehoorapparaat het geluid versterken. Ook zijn koptelefoons beschikbaar die los van het gehoorapparaat werken.

Theatertaxi

Na een bezoek aan een concert of voorstelling kunt u zich binnen de gemeente Arnhem voor € 10,00 per persoon thuis laten brengen door de theatertaxi. De taxi reserveert u voor aanvang van de voorstelling bij de servicemedewerker.

Gevonden voorwerpen

Heeft u onlangs bij een bezoek aan Musis & Stadstheater een voorwerp verloren/vergeten? Wij registreren alle gevonden voorwerpen op de website Ilost.com. Via deze link zoekt u naar uw verloren voorwerp, als u uw eigendom in de lijst vindt dan kunt u via de website van Ilost.com eenvoudig reageren.