Zoeken Menu
Sluit

Huisregels

Consumpties

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte drink- en etenwaren te nuttigen in Musis & Stadstheater. De barren van Musis en Stadstheater Arnhem zijn geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen en concerten. Glaswerk mag je niet meegenomen worden in onze zalen.

Garderobe

In Musis zijn er gratis bewaakte en onbewaakte garderobes.
Op last van de brandweer is het niet toegestaan jassen en tassen mee te nemen in de zalen.

Toegangsprijzen en aanvangstijden

Alle toegangsprijzen en aanvangstijden worden bij betreffende concerten en voorstellingen vermeld. Als er sprake is van twee rangen, staan de toegangsprijzen als volgt vermeld: 1e rang/2e rang/etc. De toegangsprijs, locatie en de aanvangstijd staan ook op jouw tickets vermeld.

Te laat

Om te voorkomen dat artiesten en publiek gestoord worden tijdens de voorstelling, is na aanvang van de voorstelling geen toegang meer mogelijk. In de (eventuele) pauze kun je weer tot de zaal worden toegelaten. Laatkomers kunnen geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Leeftijdsaanduiding

Bij onze familievoorstellingen staat vanaf welke leeftijd kinderen de voorstelling kunnen bezoeken. Hierbij is rekening gehouden met de ontwikkeling en het begrips- en concentratievermogen van het kind. Wij vragen je daarom rekening te houden met deze leeftijdsgrens.

Apparatuur

Het is niet toegestaan om zonder toestemming bij voorstellingen en concerten apparatuur voor registratie van beeld en/of geluid mee de zaal in te nemen. Zet je mobiele telefoon uit, want behalve dat het hinderlijk is als er een telefoon afgaat tijdens een voorstelling of concert, kunnen telefoons ook storen op de zenders van de geluids- en lichttechniek.

Wijzigingen

Het is mogelijk dat er door omstandigheden voorstellingen worden geannuleerd, speeldata of aanvangstijden wijzigen. Wij brengen je daarvan altijd zo spoedig mogelijk op de hoogte. Daarvoor is het noodzakelijk dat wij beschikken over je telefoonnummer(s) en e-mail. Bij veranderingen ontvangen wij graag je nieuwe gegevens. Je gegevens gebruiken wij uitsluitend om je te attenderen op komende voorstellingen of concerten, bij bijzondere aanbiedingen of ten behoeve van kwaliteitsonderzoek ter verbetering van onze service.

Musis & Stadstheater Arnhem is lid van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw-directies (VSCD). De algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD zijn bij ons van toepassing.