Zoeken Menu
Sluit
Leven
 • Toneel
 • Muziektheater

Leven

George & Eran Producties | Club Classique

Wo 29 mei 2024 - 20:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 13,50
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 18,50

Programma

 • Deuren open 19:30
 • Aanvang 20:30

Leven is een persoonlijke voorstelling over twee vrienden die geconfronteerd worden met de ziekte van een goede vriendin. Ze vieren de vriendschap, menselijkheid en het leven zelf en waar woorden tekort schieten neemt de muziek het over.

Jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal vertellen in LEVEN over hun bijzondere vriendschap met Roos, een meisje dat ze tijdens een treinreis ontmoeten. Drie jongelingen die vol overgave in het leven staan ervaren de kracht van vriendschap en liefde. Maar wanneer Roos ziek wordt worden ze geconfronteerd met de rauwe realiteit van verlies. Te midden van hun rouw moeten ze opnieuw leren omgaan met elkaar, het leven en de leegte die het verlies met zich meebrengt.

Waar woorden tekortschieten klinkt muziek. Musici van Club Classique spelen strijkkwartetmuziek.

Eerder stonden George & Eran Producties met Hoe ik talent voor het leven kreeg voor een uitverkochte grote zaal in het Stadstheater. NRC over deze voorstelling: “Aan de emotionele lading van deze geïnspireerde voorstelling ontkom je niet.”

Onderstaande podcast van Roelie van Beek ''Boezemvriendinnen'' was o.a. een inspiratiebron voor de voorstelling. 

CREDITS
Tekst: George Tobal
Regie: Abdel Daoudi
Regieassistent: Iris Vaessen
Spel: Adam Kissequel, George Tobal
Muziek: Anuschka Pedano, Eduardo Paredes Crespo, Leonard Besseling, Myrthe Helder
Decor en Lichtontwerp: Vasilis Apostolatos
Techniek: Bas Molenveld, Event Support Drost - Menno Drost en Lorenzo Nonnekens
Beeld: Curly and Straight
Coproductie: Club Classique en George & Eran Producties

George & Eran Producties
George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen. Zij produceren nieuwe, zelfgeschreven stukken die een menselijk gezicht geven aan grote thema’s in de buurt, de stad, het land en de wereld. Met humor en zelfspot maken ze brandende kwesties die ieders dagelijks leven kunnen binnendringen, inzichtelijk en invoelbaar. De voorstellingen van George en Eran begeven zich op het snijvlak van geëngageerd toneel en stand-up. Ze zijn onontkoombaar persoonlijk en vertellen ontroerende en geestige verhalen die met een universele zeggingskracht kloppen aan de poorten van de Nederlandse cultuur. 

Club Classique
Dit avonturiersensemble kom je overal tegen: in de concertzaal, om de hoek in het café, thuis op de buis, zomaar in het wild in een weiland en nu dus in de theaters. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest.

In de pers

'Zij moeten de abrupte aanwezigheid van de dood een plek zien te geven in hun gewoonlijk zo argeloze levens. En dat levert prachtige gesprekken op, die heen en weer slingeren tussen brallerige jongenshumor en ontroerend vluchtgedrag.'

Volkskrant

Bekijk de video

Wo 29 mei 2024 - 20:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 13,50
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 18,50

Programma

 • Deuren open 19:30
 • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook