Zoeken Menu
Sluit
Een nacht in de Efteling (7+)
 • Show
 • Toneel

Een nacht in de Efteling (7+)

Pretpakhuis | Efteling

Zo 04 mei 2025 - 13:30

Musis, Parkzaal

Aanmelden wachtlijst
Voor deze voorstelling is een wachtlijst beschikbaar
Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • ACT-pas € 10,00
 • Kinderen t/m 12 jaar € 24,50
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 29,50

Programma

 • Deuren open 12:30
 • Aanvang 13:30

Spannend als een achtbaan die door een spinnenweb schiet. In deze hilarische voorstellig komen de wonderlijke wereld van de Efteling en het komische theater van Jon van Eerd samen tot een explosieve voorstelling.  

Met deze voorstelling neem je plaats in een achtbaan van te gekke situaties en dolkomische Harrie Vermeulen-achtige ontwikkelingen. Dit is een niet te missen, unieke samensmelting van de betovering en verwondering uit de Efteling tot een hysterisch grappige achtbaan van idiote misverstanden, spannende achtervolgingen en kolderieke belevenissen zoals je die van Jon van Eerd gewend bent.  

Wat gebeurt er als de zusjes Julia en Sophie op zoek gaan naar de waarheid tussen fantasie en werkelijkheid? Tijdens een nachtelijk avontuur belanden zij achter de poorten van de Efteling waar iets vreemds aan de hand is. Het lijkt wel alsof alles op zijn kop staat en dat niets meer klopt. De Fakir kan niet meer op zijn tapijt vliegen omdat hij hoogtevrees heeft. De klokken van Frau Schmeperling lopen niet meer, omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn. Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit. En in de ‘Danse Macabre’ zijn de geesten hun ritmegevoel kwijt. En wat als deze Eftelingbewoners zich in de talkshow van Eva Drienek moeten komen verantwoorden?  

Er volgt een doldwaas en aanstekelijk komisch avontuur waarbij je meegenomen wordt in een opeenstapeling van misverstanden, briljante decorvondsten en uitdagende luchtkastelen. Dit is de op hol geslagen wereld van de Efteling, zoals je de Efteling nog nooit hebt beleefd.  

Leuker dan TikTok, actueler dan Instagram en oprecht genieten! Een voorstelling voor iedereen boven de 1 meter 20 en dat bij jou in het theater.  

CREDITS 
Script & regie: Jon van Eerd  
Muziek: Rene Mekelbach 
Cast: Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville, Lars Vaessen, Bente Bo Stoelwinder  

Deze voorstelling om 13:30 uur is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking 
Een blindentolk van Komt het Zien! beschrijft tijdens de voorstelling wat er te zien is. Door een koptelefoon hoort de blinde of slechtziende bezoeker de tolk en weet zo precies wat er gebeurt. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een speciale meet & feel inleiding. 

Heb jij een visuele beperking? Kies in het bestelproces het product 'met blindentolk', nadat jij de stoelen hebt gekozen. Heb jij vragen of bestel je liever telefonisch of kom je met een blindengeleidehond? Neem contact op met Tickets & Service: 026 - 372 07 20 

Deze voorstelling staat in de theateropstelling in de Parkzaal van Musis 
Het Stadstheater wordt verbouwd. In de tussentijd kun jij blijven genieten van goed theateraanbod. Het merendeel van onze programmering blijven wij aanbieden zoals je gewend bent. Dit doen we op andere locaties, voornamelijk in Musis, waar de twee zalen afwisselend omgebouwd worden tot volwaardige theaterzalen. In de Parkzaal staat een tijdelijke tribune, zodat er een theaterzaal ontstaat met goede zichtlijnen voor onder andere dans en toneel. De plaatsen op tribune zijn niet via de lift bereikbaar. 

Zo 04 mei 2025 - 13:30

Musis, Parkzaal

Aanmelden wachtlijst
Voor deze voorstelling is een wachtlijst beschikbaar
Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • ACT-pas € 10,00
 • Kinderen t/m 12 jaar € 24,50
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 29,50

Programma

 • Deuren open 12:30
 • Aanvang 13:30

Anderen bekeken ook