Zoeken Menu
Sluit
A Night in Vegas
  • Show
  • Pop

A Night in Vegas

Elvis Tribute Artists

Wo 27 december 2023 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Ticketprijs inclusief servicekosten.
Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Regulier € 47,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Hét grootste Elvis spektakel! Laat je meenemen naar de rock ’n roll-jaren uit de jaren 50 tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas neerzette in de jaren 70!

In dit bijzondere liveconcert treden maar liefst drie van de allerbeste Elvis Tribute Artists op. Stuk voor stuk ronden zij hun muzikale carrière op Graceland succesvol af en behoren zij tot de beste van de wereld. Ciaran Houlihan (Ierland), Emilio Santoro (Engeland), Gordon Davis (Malta) en de fameuze tien-koppige Graceland Band (Wales) nemen je mee in Elvis zijn rijke muzikale carrière. Van de rock ’n roll-jaren uit de 50 tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas gaf in de jaren 70!

‘A Night in Vegas’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent! Verlies jezelf in een wereld van ‘Jailhouse Rock’ tot aan ‘Burning Love’.

Gordon Davis
Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Emilio Santoro
Pas 20 jaar oud en nu al een gigantische prijzenkast! Emilio Santoro uit Engeland wist vorig jaar als allerjongste de Europese en wereldtitel in de wacht te slepen en is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een Elvis deepfake optreden en vierde werd.

Ciaran Houlihan
Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 16 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart. 

Deze drie wereldsterren worden begeleid door de uit Wales komende en legendarische tien-koppige Graceland Band. Al jarenlang begeleiden zij de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists en laten deze tot grote hoogte stijgen op de diverse podia overal ter wereld. 

Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes want ‘It’s now or never’!

► Dit concert heeft alleen vaste zitplaatsen.

Wo 27 december 2023 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Ticketprijs inclusief servicekosten.
Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Regulier € 47,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Racoon

De Zeeuwse band Racoon tourt dit najaar langs theaters in het hele land. Het indrukwekkende repertoire van de...

Uitverkocht
Kaarten Info