Zoeken Menu
Sluit

Onbeperkt naar voorstellingen met de Podiumpas

We hebben wat bijzonders voor je: Podiumpas. Dat is meer dan een pas.

Hoe werkt het?
Vanaf 1 november kun je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 aangesloten Podia verspreid over heel Nederland. Ook bij Musis en Stadstheater! En de lijst groeit nog steeds. Op Podiumpas.nl vind je een overzicht van de Podia waar je de pas kunt gaan gebruiken. Reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling, telefonisch en later ook online.De pas is maandelijks opzegbaar na 4 maanden, is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Waarom gaan voor de Podiumpas?
Podiumpas is de sleutel tot een andere realiteit. Tot nieuwe ervaringen en inzichten. Tot nieuwe ideeën en nieuwe zin. Zie het als therapie of een mentale workout. Een mogelijkheid om anders te kijken, anders te denken, je anders te voelen. Let maar op: je huilt harder en lacht meer. Je wordt blij, verdrietig, euforisch, geroerd, getroost, uitgedaagd. Het is een oplaadpunt. Een vat vol hoop, een bron van plezier, een golf van liefde. Zie het vooral als meer dan een pas.

Hoe kom ik aan een podiumpas?
De eerste Podiumpassen zijn op dit moment uitverkocht, maar je hoeft niet te treuren want er komen binnenkort meer passen bij. Schrijf je hier in op de wachtlijst, dan krijg je als eerste een seintje als er weer passen beschikbaar zijn. Dan kan ook jouw reis beginnen in de wondere wereld van de Podiumpas! 

►Deze pas is niet geldig bij verhuringen