Zoeken Menu
Sluit

Eten bij JANS'

Welkom bij JANS’! Pal voor Musis aan het Velperplein. JANS' combineert een laagdrempelige entree met stijl en prachtig goed eten dat toegankelijk is voor JANS' en alleman, gewoon lekker Arnhems!Theatermenu voor uw concert/voorstelling

Bij JANS' kun je op ieder moment van de dag kunt genieten. Bijvoorbeeld voor uw concert of voorstelling in Musis of Stadstheater. En daarom hebben ze ook een theatermenu; een 2-gangen menu voor maar €28,50. We verzoeken wel van te voren bij de reservering bij JANS' aan te geven dat u na het eten naar een concert of voorstelling gaat, dan zorgen zij ervoor dat u op tijd voor de show bent. Bekijk hier het actuele theatermenu van €28,50, Smakelijke voorstelling!

6 dagen open

JANS' is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 10.30 uur. U kunt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat binnenlopen voor een kakelvers ontbijtje, lekkere lunch of een heerlijk diner. Bij JANS' kunt u koffieleuten en terrastijgeren, smikkelen en smullen, chillen en ZZP’en, stamtafelen en barhangen. Want JANS’ is café, restaurant, foyer en terras in één.

Een tafel reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een tafel bij JANS'? Dan vraagt JANS' u minimaal één dag van te voren een tafel online te reserveren. Reserveren kunt u heel eenvoudig doen door op onderstaande link te klikken: Reserveer bij Jans.