Zoeken Menu
Sluit

Avondje-uit-arrangementen

avondje uit arrangement

Je culturele hart ophalen onder het genot van een hapje en een drankje? Maak je bezoek aan Musis of Stadstheater Arnhem dan compleet met een Avondje-uit-arrangement. 

Voor € 9,95 per persoon krijg je:
▸ koffie of thee naar keuze;
▸ een lekkere mix van zoete en hartige lekkernijen; 

Reserveer je arrangement meteen als je je voorstelling of concert online boekt of neem contact op met ons bespreekbureau om dit bij te boeken. Helaas is dit arrangement uitsluitend vooraf en niet op de avond zelf te reserveren. Musis & Stadstheater verkoopt wel losse zoete en hartige lekkernijen. 
Heb je een allergie? Meld het ons dan uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan het evenement via de mail naar bespreekbureau@musisenstadtheater.nl of bel naar 026-4437343.

GROEPSARRANGEMENT (vanaf 10 personen)
Gezellig een avond uit met collega’s, vrienden, familie of zakelijke relaties? Combineer je bezoek met een groepsarrangement op maat. Borrelen voorafgaand aan de voorstelling? Of liever na afloop in een speciaal voor jullie gereserveerde ruimte een drankje met relaties of medewerkers? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee! Je bereikt ons via  026 - 3720 710 of evenementen@­musisenstadstheater.nl.

avondje uit Musis & Stadstheater Arnhem