Zoeken Menu
Sluit

Avondje-uit-arrangementen

avondje uit arrangement

Je culturele hart ophalen onder het genot van een hapje en een drankje? Maak je bezoek aan Musis of Stadstheater Arnhem dan compleet met een Avondje-uit-arrangement. 

Voor € 9,95 per persoon krijg je:
▸ koffie of thee naar keuze;
▸ een lekkere mix van zoete en hartige lekkernijen; 

Reserveer je arrangement meteen als je je voorstelling of concert online boekt of neem contact op met Tickets & Service om dit bij te boeken. Helaas is dit arrangement uitsluitend vooraf en niet op de avond zelf te reserveren. Musis & Stadstheater verkoopt wel losse zoete en hartige lekkernijen. 
Heb je een allergie? Meld het ons dan uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan het evenement via de mail naar tickets@musisenstadtheater.nl of bel naar 026 - 372 07 20.

GROEPSARRANGEMENT (vanaf 10 personen)
Gezellig een avond uit met collega’s, vrienden, familie of zakelijke relaties? Combineer je bezoek met een groepsarrangement op maat. Borrelen voorafgaand aan de voorstelling? Of liever na afloop in een speciaal voor jullie gereserveerde ruimte een drankje met relaties of medewerkers? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee! Bel naar 026 - 3720 710 of stuur een mail naar evenementen@­musisenstadstheater.nl.

avondje uit Musis & Stadstheater Arnhem