Zoeken Menu
Sluit

Zalen Musis

The floor is yours!

Hieronder vindt u een overzicht van onze zalen van Musis. Wij helpen u graag met uw keuze. Bel naar 026 – 3720 710 of mail evenementen@musisenstadstheater.nl

Parkzaal

Parkzaal

Groots, nieuw, icoon, groen. De Parkzaal: direct gelegen aan het Lauwersgrachtpark waar u op uitkijkt dankzij de unieke glazen schuifpui achter het podium. De Parkzaal kent oneindige mogelijkheden, heeft vier ingebouwde bars en is een nieuw, bijzonder icoon van Arnhem. Capaciteit: 1016 zitplaatsen , 1700 staanplaatsen.

Muzenzaal

Muzenzaal

De historie is in oude luister hersteld, de Muzenzaal, onderdeel van ’s lands eerste concertgebouw, heropende in januari 2018. Een klassieke uitstraling met hedendaags comfort. Capaciteit: 752 zitplaatsen, 900 staanplaatsen.

Parkfoyer

Parkfoyer

Een multifunctionele sfeervolle ruimte midden in het groen door het aangrenzende Lauwersgrachtpark. Met openslaande glazen deuren voor in de zomer. Capaciteit: 130 zitplaatsen, 260 staanplaatsen.

Muzenfoyer

Muzenfoyer

Een lichte ruimte waarin de klassieke ornamenten uit de Muzenzaal zijn doorgetrokken. Direct naast de Muzenzaal en de Jubileumzaal. Capaciteit: 50 zitplaatsen, 200 staanplaatsen.

Singelfoyer

Singelfoyer

And then… there was light! In de Singelfoyer is het aan alle kanten open en licht met mooie uitzichten over de stad. Deze foyer bevindt zich op de eerste verdieping van Musis en heeft een eigen bar. Door de openheid is er een verbinding met de centrale hal en directe entree naar het balkon van de Parkzaal en de Muzenzaal. Capaciteit: 120 zitplaatsen, 200 staanplaatsen.

Balkonzaal

Balkonzaal

Zachte kleurcontrasten, klassieke ornamenten in moderne stijl in een warme sfeer. Vanuit deze zaal bent u zo op het balkon van de Muzenzaal. Capaciteit: 120 zitplaatsen, 160 staanplaatsen.

Jubileumzaal

Jubileumzaal

Eervol hersteld: de jubileumzaal. Deze zaal bevindt zich op de begane grond van Musis en grenst aan de Muzenzaal. Vergadering of intieme concertzaal voor een conferentie? Wij zorgen ervoor! Capaciteit: 80 zitplaatsen, 100 staanplaatsen.

Promenoir

Promenoir

De Promenoir is gelegen op de tweede verdieping van Musis. Een intieme zaal die direct grenst aan het balkon van de Muzenzaal. Capaciteit: 80 zitplaatsen, 100 staanplaatsen.

Totaal Musis

Totaal Musis

De kleedkamers induiken voor brainstorms of deelpresentaties? Een kijkje achter de schermen nemen in Musis? Een muzikant in de ontvangstfoyer voor uw gasten of misschien wel dineren in de artiestenfoyer! Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nu eenmaal beter tot stand op een unieke locatie. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door! In al onze ruimten zijn de mogelijkheden m.b.t. licht, techniek en catering enorm uitgebreid. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!