Zoeken Menu
Sluit

Zalen Musis

De zalen van Musis Arnhem in het multifunctioneel ‘huis voor muziek’ bieden eindeloze mogelijkheden en op maat gemaakte oplossingen. Wij staan klaar voor inspiratie en om u te ontzorgen! Bekijk hieronder de zalen of neem direct contact op met onze afdeling Evenementen voor vragen of een locatiebezoek. 

► Download de zakelijke brochure.

Musis Arnhem

Musis is groot en groots, maar ook dichtbij en midden in het groen. Uw evenement in één van onze zalen of foyers? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Parkzaal

Groots, nieuw, icoon, groen. De Parkzaal: direct gelegen aan het Lauwersgrachtpark waar u op uitkijkt dankzij de unieke glazen schuifpui achter het podium. Binnen no-time van dampend dancefeest tot groots pianoconcert, bedrijfsfeest, congres of modeshow, iedere gewenste opstelling is mogelijk. De Parkzaal kent oneindige mogelijkheden, heeft vier ingebouwde bars en is een bijzonder icoon van Arnhem.

► Iconische, sfeervol en multifunctioneel
► Prachtig uitzicht op het Lauwersgrachtpark
► Voorzien van professionele technische mogelijkheden


Capaciteit: 1016 zitplaatsen, 1700 staanplaatsen.

Muzenzaal

De historie is in oude luister hersteld, de Muzenzaal, onderdeel van ’s lands eerste concertgebouw, heropende in januari 2018. Een klassieke uitstraling met hedendaags comfort. De groten der aarde reizen jaarlijks af naar Arnhem om in deze zaal concerten te geven. De zaal kan zowel groots als intiem ingericht worden. Van presentatie tot beurs en van feest tot intiem diner op het podium waarbij de zaal uw decor is. Wij tonen u graag de mogelijkheden!
Capaciteit: 752 zitplaatsen, 900 staanplaatsen.

Parkfoyer

Een multifunctionele sfeervolle en lichte ruimte midden in het groen door het aangrenzende Lauwersgrachtpark en met openslaande deuren bij mooi weer op een zomerse dag. Te gebruiken als ontvangstruimte bij uw evenement in de Parkzaal maar ook voor borrels, diners en recepties of als beursvloer.

► Ruim en breed inzetbaar
► Openslaande deuren naar het terras
► In het groen met prachtig uitzicht op het park

Capaciteit: 130 zitplaatsen, 260 staanplaatsen.

 Parkfoyer Musis Arnhem

Muzenfoyer

Van oudsher ooit de hoofdingang en ontvangstfoyer van Musis Sacrum. Een mooie ruimte waarin de klassieke ornamenten uit de Muzenzaal zijn doorgetrokken.

► Klassieke ontvangstruimte
► Proef de historie van Musis
► Knus en sfeervol

Capaciteit: 50 zitplaatsen, 200 staanplaatsen.

Muzenfoyer Musis Arnhem

Singelfoyer

And then… there was light! In de Singelfoyer is het aan alle kanten open en licht met mooie uitzichten over de singels en de stad. Deze foyer bevindt zich op de eerste verdieping van Musis en heeft een eigen bar. Door de openheid is er een verbinding met de centrale hal en directe entree naar de balkons van de Parkzaal en de Muzenzaal.

► Zeer lichte en open ruimte
► Mooie uitzichten over de singels en stad
► Te gebruiken voor borrels, lunches, diners en recepties

Capaciteit: 120 zitplaatsen, 200 staanplaatsen.

Singelfoyer Musis

Balkonzaal

Zachte kleurcontrasten, klassieke gerestaureerde ornamenten in moderne stijl in een warme sfeer. Vanuit deze zaal bent u zo op het balkon van de Muzenzaal en het grootse balkon aan de voorzijde van Musis. Te gebruiken voor intieme en besloten bijeenkomsten maar ook voor presentaties en diners. In de zaal is standaard een 90” LCD-scherm en geluidsinstallatie aanwezig.

► Onderdeel van het oudste en historische gedeelte van Musis
► Zeer breed inzetbaar
► Voorzien van diverse AV-middelen

Capaciteit: 120 zitplaatsen, 160 staanplaatsen.

Van Beinumzaal

Eervol hersteld: de van Beinumzaal. Deze zaal bevindt zich op de begane grond van Musis en grenst aan de Muzenzaal. Vergadering, intieme concertzaal, een besloten feest of (sub)ruimte voor een conferentie? Wij zorgen ervoor!

► Multifunctioneel
► Uitgerust met moderne verlichting voor feesten, partijen en vergaderen
► Standaard aanwezig een 90” LCD-scherm

Capaciteit: 80 zitplaatsen, 100 staanplaatsen.

Jubileumzaal Musis Arnhem

Frombergfoyer

De Frombergfoyer is gelegen op de eerste verdieping van Musis. Een intieme zaal die direct grenst aan het balkon van de Muzenzaal. Vanuit de zaal kunt u zo het balkon aan de voorzijde van Musis betreden en genieten van een hapje en drankje op een mooie zonnige dag.

► Sfeervol en intiem
► Mooi en besloten buitenterras
► Ideaal als subruimte of voor een gezellige borrel

Capaciteit: 80 zitplaatsen, 100 staanplaatsen.

Promenoir foyer Musis Arnhem

 

Heel Musis is te huur...

De kleedkamers induiken voor brainstorms of deelpresentaties? Een kijkje achter de schermen nemen in Musis? Een muzikant in de ontvangstfoyer voor uw gasten of misschien wel dineren in de artiestenfoyer! Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nu eenmaal beter tot stand op een unieke locatie.

Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door! In al onze ruimten zijn de mogelijkheden m.b.t. licht, techniek en catering enorm uitgebreid. 

Contact

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!
Afdeling Evenementen: 026-3720 710 | evenementen@musisenstadstheater.nl