Zoeken Menu
Sluit

Zalen Musis

De zalen van Musis Arnhem in het multifunctioneel ‘huis voor muziek’ bieden eindeloze mogelijkheden en op maat gemaakte oplossingen. Wij staan klaar voor inspiratie en om u te ontzorgen! Bekijk hieronder de zalen of neem direct contact op met onze afdeling Evenementen voor vragen of een locatiebezoek. 

► Download de zakelijke brochure.

Musis Arnhem

Musis is groot en groots, maar ook dichtbij en midden in het groen. Uw evenement in één van onze zalen of foyers? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Parkzaal

Groots, nieuw, icoon, groen. De Parkzaal: direct gelegen aan het Lauwersgrachtpark waar u op uitkijkt dankzij de unieke glazen schuifpui achter het podium. Binnen no-time van dampend dancefeest tot groot pianoconcert, bedrijfsfeest, congres of modeshow, wij draaien onze hand er niet voor om. De Parkzaal kent oneindige mogelijkheden, heeft vier ingebouwde bars en is een nieuw, bijzonder icoon van Arnhem.
Capaciteit: 1016 zitplaatsen, 1700 staanplaatsen.

Muzenzaal

De historie is in oude luister hersteld, de Muzenzaal, onderdeel van ’s lands eerste concertgebouw, heropende in januari 2018. Een klassieke uitstraling met hedendaags comfort. De groten der aarde reizen jaarlijks af naar Arnhem om in deze zaal concerten te geven. De zaal kan zowel groots als intiem ingericht worden. Van presentatie tot beurs en van feest tot intiem diner op het podium waarbij de zaal uw decor is. Wij tonen u graag de mogelijkheden!
Capaciteit: 752 zitplaatsen, 900 staanplaatsen.

Parkfoyer

Een multifunctionele sfeervolle ruimte midden in het groen door het aangrenzende Lauwersgrachtpark. Met openslaande glazen deuren voor in de zomer.
Capaciteit: 130 zitplaatsen, 260 staanplaatsen.

 Parkfoyer Musis Arnhem

Muzenfoyer

Een lichte ruimte waarin de klassieke ornamenten uit de Muzenzaal zijn doorgetrokken. Direct naast de Muzenzaal en de Jubileumzaal.
Capaciteit: 50 zitplaatsen, 200 staanplaatsen.

Muzenfoyer Musis Arnhem

Singelfoyer

And then… there was light! In de Singelfoyer is het aan alle kanten open en licht met mooie uitzichten over de stad. Deze foyer bevindt zich op de eerste verdieping van Musis en heeft een eigen bar. Door de openheid is er een verbinding met de centrale hal en directe entree naar het balkon van de Parkzaal en de Muzenzaal.
Capaciteit: 120 zitplaatsen, 200 staanplaatsen.

Singelfoyer Musis

Balkonzaal

Zachte kleurcontrasten, klassieke ornamenten in moderne stijl in een warme sfeer. Vanuit deze zaal bent u zo op het balkon van de Muzenzaal.
Capaciteit: 120 zitplaatsen, 160 staanplaatsen.

Van Beinumzaal

Eervol hersteld: de van Beinumzaal. Deze zaal bevindt zich op de begane grond van Musis en grenst aan de Muzenzaal. Vergadering of intieme concertzaal voor een conferentie? Wij zorgen ervoor!
Capaciteit: 80 zitplaatsen, 100 staanplaatsen.

Jubileumzaal Musis Arnhem

Frombergfoyer

De Frombergfoyer is gelegen op de tweede verdieping van Musis. Een intieme zaal die direct grenst aan het balkon van de Muzenzaal.
Capaciteit: 80 zitplaatsen, 100 staanplaatsen.

Promenoir foyer Musis Arnhem

 

TOTAAL MUSIS

De kleedkamers induiken voor brainstorms of deelpresentaties? Een kijkje achter de schermen nemen in Musis? Een muzikant in de ontvangstfoyer voor uw gasten of misschien wel dineren in de artiestenfoyer! Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nu eenmaal beter tot stand op een unieke locatie.
Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door! In al onze ruimten zijn de mogelijkheden m.b.t. licht, techniek en catering enorm uitgebreid. 

Contact

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!
Afdeling Evenementen: 026-3720 710 | evenementen@musisenstadstheater.nl