Zoeken Menu
Sluit

Vooruit aan de Rijn

Musis & Stadstheater nodigt bewoners en relaties van SWOA en DrieGasthuizenGroep uit om een concert of voorstelling bij te wonen. Na afloop geniet het publiek na van koffie met een taartje. 

Mede dankzij corona zijn veel Arnhemmers van oudere leeftijd in een isolement gekomen. Met het initatief 'Vooruit aan de Rijn' willen wij mensen weer met elkaar te verbinden en proberen we eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen we op een laagdrempelige manier: het concert en de voorstelling zijn 's middags, we vragen een lage entreeprijs en na afloop geniet het publiek na van koffie met een taartje. We hopen op deze manier de doelgroep op een nieuwe manier te bereiken. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Blokhuisgelden.

Op vrijdag 19 november komen Cor Bakker en Jacques Klöters met hun muzikaal programma De Gouden Jaren en vrijdag 26 november staan Trudy de Jong en Theo de Groot op het podium met de voorstelling CHARLOTTE Jane Eyre BRONTË & broer BRANWELL. Kaarten kunnen alleen worden gereserveerd via DrieGasthuizenGroep en SWOA.