Zoeken Menu
Sluit

Stadstheater zoekt kinderjury!

Alle Broekies, Staatjes en Verschuertjes opgelet! Het Stadstheater zoekt kinderjuryleden uit het Broek, de Statenkwartier en van Verschuerwijk.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en nieuwsgierig naar verrassende jeugdtheatervoorstellingen in een echt theater?  Dan zoeken wij  jou!      

Het komende theaterseizoen gaan wij van start met een compleet nieuw 10 koppige kinderjury met kinderen uit de bovengenoemde wijken.

Wat gaan je doen?
De Kinderjury bekijkt 6 toffe jeugdvoorstellingen. Na iedere voorstelling praten ze met elkaar over de voorstelling en geven hun mening. Uiteindelijk kiest de Kinderjury hun favoriete voorstelling en overdonderen ze de winnende jeugdtheatergroep met een geweldige prijs! De aftrap voor de deelnemende kinderen en hun ouders is in de Symfonie.

Lijkt dit je tof en wil je meedoen?  Woon je in het Broek, Statenkwartier of van Verschuerwijk? Kopieer dan de onderstaande lijst en mail ze met de antwoorden naar educatie@musisenstadstheater.nl:

Naam:
Geboortedatum en leeftijd:
Woonplaats:
Wijk:
E-mail:
Waarom ben jij de geschikte kandidaat voor de kindertheaterjury:

Liever een kort filmpje mailen? Dat mag ook! Geef daarin dan antwoord op de vragen die hierboven staan en stuur het via WeTransfer.com naar educatie@musisenstadstheater.nl: