Zoeken Menu
Sluit
Crooners Night Club: Sinatra, Sammy Davis Jr, e.a.
  • Jazz
  • Een klassieker
  • Ode aan een legende

Crooners Night Club: Sinatra, Sammy Davis Jr, e.a.

Round Midnight Orchestra

Do 21 januari 2021 - 20:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 25,00
  • CJP € 20,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Een gloedvolle avond met heerlijke muziek en de authentieke sfeer en intriges uit de nachtclubs van de jaren '50. Muzikaal begeleid door het ‘Round Midnight Orchestra’, brengen comedian en zanger Jeffrey Spalburg en jazzzanger en presentator Thom Hoorweg een eerbetoon aan onvergetelijke  Amerikaanse stemmen uit de jaren '50.

De nachtclubs van Chicago, Las Vegas en New York waren ooit de artistieke wieg van bekende crooners als Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole en Sammy Davis jr. Avond na avond gaven zij shows, begeleid door orkesten van onder anderen Count Basie, Duke Ellington en Quincy Jones. Beroemde songs uit het swingtijdperk, gecombineerd met sappige verhalen en stand-up comedy, waren de ingrediënten van deze shows.

Het programma Crooners Night Club brengt u terug naar het Las Vegas van de jaren 50, waar een jonge god en een oude rot elkaar ontmoeten voor radio-opnames. De een kent het klappen van de zweep, de ander komt net kijken. De een leeft in het hier en nu, de ander in het verleden. Beiden claimen ze de jazz, maar wie van de twee heeft gelijk? Stap in deze bevlogen wereld vol entertainment, filmsterren en de swingende muziek van het American songbook.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

CREDITS
zang en verteller: Thom Hoorweg
zang en stand-up comedy: Paul van Kessel
trompet: Tom Ridderbeekx
saxofoon: Alexander Beets, Ben van den Dungen, Rolf Delfos
piano: Robert Koemans,
bas: Marius Beets
drums: Tim Hennekes
regie: Monique van Hinte

Bekijk de video

Do 21 januari 2021 - 20:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 25,00
  • CJP € 20,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook