Zoeken Menu
Sluit
The Best of the Carpenters
 • Popmuziek
 • Grote namen
 • Wereldklasse

The Best of the Carpenters

Edward Reekers & Friends

Za 12 juni 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

 • Vanaf € 23,50

Programma

 • Aanvang 20:30

  Overige data

Broer en zus Richard en Karen Carpenter bestormden in de jaren zeventig als The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Deze avond brengt Edward Reekers samen met vrienden een bloemlezing uit het rijke repetoire van The Carpenters naar Arnhem!

Top of The World, Yesterday Once More, Jambalaya, I Won't Last a Day Without You én natuurlijk Close to You; wie kent ze niet? In de jaren zeventig waren broer en zus Richard en Karen Carpenter een begrip in de internationale muziekwereld. Met hun fantastische en herkenbare songs en prachtige harmonieën bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch.

Wegdromen bij The Carpenters
Vier van de beste zangers/muzikanten van ons land brengen een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters naar het theater. Zanger Edward Reekers: “Muziek is emotie. Dat komt in de nummers van The Carpenters uitzonderlijk mooi tot uitdrukking. Hun werk is muzikaal gezien van bijzonder hoog niveau en spreekt enorm veel mensen van verschillende generaties nog steeds aan. Het raakt je en komt dicht bij je gevoel. Daarom is het ook zo geweldig om juist die songs in een intieme setting met het publiek te delen.”

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

CREDITS
voc/keys: Edward Reekers
voc/git: Astrid Akse
voc/bas: Lydia vd Meer
voc/git/sequence: Peter Krako

Bekijk de video

Za 12 juni 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

 • Vanaf € 23,50

Programma

 • Aanvang 20:30

  Overige data

Anderen bekeken ook