Zoeken Menu
Sluit
The Best of the Carpenters (geannuleerd, wordt verplaatst)
  • Popmuziek
  • Grote namen
  • Wereldklasse

The Best of the Carpenters (geannuleerd, wordt verplaatst)

Edward Reekers & Friends

Wo 28 oktober 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 33,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Dit concert is vanwege de nieuwe maatregelen per 14 oktober geannuleerd, maar wordt mogelijk verplaatst. Kaartkopers zijn geïnformeerd.

Broer en zus Richard en Karen Carpenter bestormden in de jaren zeventig als The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Deze avond brengt Edward Reekers samen met vrienden een bloemlezing uit het rijke repetoire van The Carpenters naar Arnhem!

Top of The World, Yesterday Once More, Jambalaya, I Won't Last a Day Without You én natuurlijk Close to You; wie kent ze niet? In de jaren zeventig waren broer en zus Richard en Karen Carpenter een begrip in de internationale muziekwereld. Met hun fantastische en herkenbare songs en prachtige harmonieën bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch.

Wegdromen bij The Carpenters
Vier van de beste zangers/muzikanten van ons land brengen een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters naar het theater. Zanger Edward Reekers: “Muziek is emotie. Dat komt in de nummers van The Carpenters uitzonderlijk mooi tot uitdrukking. Hun werk is muzikaal gezien van bijzonder hoog niveau en spreekt enorm veel mensen van verschillende generaties nog steeds aan. Het raakt je en komt dicht bij je gevoel. Daarom is het ook zo geweldig om juist die songs in een intieme setting met het publiek te delen.”

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

CREDITS
voc/keys: Edward Reekers
voc/git: Astrid Akse
voc/bas: Lydia vd Meer
voc/git/sequence: Peter Krako

Bekijk de video

Wo 28 oktober 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 33,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

NDT 2

Dare to Say wordt live gefilmd en uitgezonden, zodat u in uw eigen huiskamer kunt genieten van de voorste...

Leonie Meijer

Wat is de kracht en de schoonheid van alleen zijn? Zangeres Leonie Meijer ontdekte het de afgelopen jaren voor...