Zoeken Menu
Sluit
Endlessly Free (livestream)

Endlessly Free (livestream)

Nederlands Dans Theater 1

Za 19 september 2020 - 20:00

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 15,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Het openingsprogramma van NDT is dit seizoen live te volgen vanuit je huiskamer. Terwijl de dansers zich op het podium in Den Haag bevinden, zie je ze op hetzelfde tijdstip op het scherm bij je thuis. En dat is absoluut geen ‘verdunde theaterervaring’! De dansers en ondersteunende teams stellen alles in het werk om online bezoek zo bijzonder en inspirerend mogelijk te maken. Ben jij erbij?

Op 19 september kun je live genieten het openingsprogramma van het seizoen Endlessly Free door NDT 1, een triple bill met werken van choreografen Medhi Walerski en Crystal Pite. Voor het programma Endlessly Free creëert Walerski een nieuw werk met twee dansers. Naast deze wereldpremière brengt NDT 1 zijn SOON (2017) ten tonele. SOON ontstond uit een muziekstuk dat van grote betekenis was voor de choreograaf: “Een paar jaar geleden ging ik naar een concert van Benjamin Clementine. Vanaf dat moment wist ik dat ik een stuk op zijn muziek wilde maken”, zegt Walerski. “De pure uniciteit van zijn stem en de rauwe, diepgaande poëzie van zijn teksten ontstaken een vonk die ik in dit stuk wilde uitdrukken. Vier liedjes, vier dansers, in navolging van Clementines levensvisie.” De triple bill wordt gecompleteerd met Crystal Pite’s The Other You (2010), een duet dat zij voor haar gezelschap Kidd Pivot creëerde. Het stuk geeft een beeld van een man die in dialoog is met zijn ‘andere ik’ en beweegt zich rondom het spanningsveld tussen tegenstellingen.

Toegang tot de livestream
Wil je deze voorstelling vanuit het Zuiderstrandtheater live meemaken? Kaarten voor de livestream zijn te bestellen voor €15,- per stuk. Koop kaarten voor de livestream bij NDT via de Bestel-knop.

Hoe werkt het?
Bestel je kaarten via de button. Let op: je komt op de website van NDT.
Na jouw bestelling ontvang je een standaard bevestiging van het Zuiderstrandtheater met een e-ticket. Let op: dit e-ticket is niet jouw  toegangsbewijs voor de livestream.
In de week voorafgaand aan de voorstelling ontvang je via NDT een e-mail met een toegangslink tot de livestream. Alleen met die link kun je de livestream bekijken. Controleer daarom  t.z.t. ook jouw spambox voor de toegangslink.

Tussen 024 en 026 ligt… 025.
Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen:  een livestream van NDT. Onder de noemer 025 gingen Musis & Stadstheater Arnhem en Stadsschouwburg Nijmegen & Concertgebouw De Vereeniging afgelopen seizoen een samenwerking aan. Het leverde een breder en gevarieerder programma op voor het publiek van Arnhem, Nijmegen en de regio. Met grootschalige producties als Amadeus of musici van wereldfaam zoals de Amerikaanse bariton Thomas Hampson.  De succesvolle samenwerking zetten we, ook in deze nieuwe werkelijkheid, graag voort. Om te beginnen met livestreams van een van Nederlands topdansgezelschappen: NDT.

De livestream is op ieder scherm af te spelen: op jouw  PC, laptop, telefoon of iPad/tablet. Voor de meest optimale theaterervaring raden wij je aan om een zo’n groot mogelijk scherm te gebruiken, of bijvoorbeeld door ujouw laptop op een televisie aan te sluiten.

Za 19 september 2020 - 20:00

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 15,00

Programma

  • Aanvang 20:00