Zoeken Menu
Sluit
Mount Average
  • Fysiek & Beeldend
  • Iets avontuurlijks

Mount Average

Julian Hetzel

De Duitse theatermaker Julian Hetzel is een van de meest interessante theatermakers van dit moment. Hij gelooft dat kunst zowel luid, bizar en brutaal, als mooi, inspirerend, mysterieus en divers moet zijn.

Mount Average is door de Nederlandse Toneeljury geselecteerd als één van de beste acht voorstellingen van seizoen 20/21.

De Duitse theatermaker Julian Hetzel is een van de meest interessante theatermakers van dit moment. Hij gelooft dat kunst zowel luid, bizar en brutaal, als mooi, inspirerend, mysterieus en divers moet zijn. In Mount Average diept hij het concept van zuiverheid uit, op macro- en microniveau.

Hoe zuiver zijn de populistische wereldleiders die beweren de straten te zullen schoonvegen? En hoe precair zijn de persoonlijke omstandigheden van het onzichtbare leger van huishoudhulpen die de boel echt schoon houden? Wat vertelt het afval dat deze politici produceren over de Europese identiteitscrisis en het populistische gedachtegoed dat het huidige politieke klimaat beheerst? Een vuil portret van zuiverheid en internationaal populisme.

In 2017 ontving Hetzel de VSCD-Mimeprijs voor The Automated Sniper. Naast provocerend zijn zijn voorstellingen poëtisch, ontroerend en humoristisch. Met een op hedendaags design gebaseerde strakke beeldtaal brengt hij complexe morele, sociale en politieke dilemma’s dicht bij het publiek. In plaats van verhalen te vertellen maakt hij zijn publiek onderdeel van situaties die associaties en emoties oproepen en uitdagen om je dingen af te vragen.

► Er zijn verschillende tijdslots beschikbaar. Het is een parcours waarbij per tijdsslot (van 10 minuten) 4 bezoekers naar binnen kunnen. Je kunt het gewenste tijdslot kiezen bij het kopen van de tickets.

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.
Vanaf 13 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht. 

Anderen bekeken ook

De Bezoeking

Twee bejaarde bewonders van een sanatorium hebben één ding gemeen: hun liefde voor La Traviata v...