Zoeken Menu
Sluit
Lunchlezing 'De impact van podiumvrees bij podiumprofessionals'
  • Verdieping & Verrijking

Lunchlezing 'De impact van podiumvrees bij podiumprofessionals'

Marleen Drewes

Di 27 oktober 2020 - 12:00

Musis, Balkonzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang 12:00

De zenuwen voor een optreden voor publiek. Iedereen kan podiumangst ervaren. Psycholoog Marleen Drewes vertelt tijdens de lezing wat de impact van podiumvrees is bij podiumprofessionals en hoe zij hiermee om leren gaan.

We kennen het allemaal: de zenuwen voor een optreden voor publiek. Musici, acteurs, dansers maar ook een scholier die een spreekbeurt houdt, een advocaat of een manager die een belangrijke presentatie moet houden; iedereen kan podiumangst ervaren, van milde plankenkoorts tot regelrechte podiumvrees. Psycholoog Marleen Drewes vertelt aan de hand van theorie en voorbeelden uit de praktijk wat de impact van podiumvrees is bij podiumprofessionals en hoe zij met behulp van coaching hiermee leren omgaan.

Marleen Drewes heeft tien jaar als internationaal model gewerkt. Ze behaalde haar doctoraaldiploma Communicatiewetenschap aan de Universiteit Van Amsterdam en werkte als communicatieadviseur en organisator van een fotografieprijs in de culturele sector. Na het afronden van haar doctoraal Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam startte ze een praktijk voor kinder & jeugdpsychologie en werkt ze als coach voor professionals die op hoog niveau moeten presteren. Daarnaast ontwikkelt ze trainingen voor o.a. podiumkunstenaars en schrijft ze boeken over psychologie, zoals Podiumhelden.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Di 27 oktober 2020 - 12:00

Musis, Balkonzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang 12:00

Anderen bekeken ook

Rondleiding Musis

Dit najaar opent Musis opnieuw haar deuren voor iedereen die ons bijzondere gebouw beter wil leren kennen. Ond...