Zoeken Menu
Sluit
Lucas Hamming & band
  • Popmuziek
  • Een heerlijke avond uit

Lucas Hamming & band

Haast

Vr 28 oktober 2022 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 26,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Jong blijven, opgroeien, zichzelf leren kennen en een rocklegende worden: Lucas Hamming (De Beste Singer-songwriter, Maestro) probeert het allemaal in één avond voor elkaar te krijgen. Met nieuwe en bestaande muziek, van hemzelf en van anderen. Ondersteund door zijn eigen band.

Lucas Hamming (de Beste Singer-songwriter, Maestro) is een rocker. Als rocker word je nooit volwassen. Je blijft jong, tot je 27 bent, en dan ga je dood. Maar Lucas wordt 27 dit jaar en hij heeft geen enkele reden om dood te gaan. Het lijkt erop dat hij gewoon blijft leven. Allemaal leuk en aardig, maar dan staat dus ook ineens het volwassen leven voor de deur, en daar had Lucas even geen rekening mee gehouden. En nu? Nu heeft Lucas haast. Als je jong bent, ben je gelukkig en vrij, maar kan dat nog als je volwassen bent? Hoe moet dat dan?

Lucas is er nog niet klaar voor, maar de tijd dringt. Ineens moet hij weten wie hij is, en wát hij is. Hoe kom je daar dan achter? Terwijl je je laatste kostbare maanden onvolwassenheid toch ook nodig hebt om een irritant kind blijven. Te feesten. Je hart in tweeën te breken en weer aan elkaar te kitten.

Dan maar alles, in veel te weinig tijd. Dan maar op één avond jong blijven, opgroeien, jezelf leren kennen én een legende worden. Geen tijd te verliezen.

Gaan.

Nieuwe muziek en bestaande liedjes. Zowel van Lucas, als van anderen. Gesteund door zijn trouwe band. Met een prominente rol voor de songs van Lucas Hamming’s in 2020 te verschijnen derde album!

CREDITS
regie en tekstbijdragen: Bart van den Donker

Bekijk de video

Vr 28 oktober 2022 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 26,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Frans Bauer

Met zijn vaste orkest, de Holland Show Band, bezorgt Frans Bauer als vanouds een oergezellig avondje vol Holla...