Zoeken Menu
Sluit
Lucas Hamming & band

Lucas Hamming & band

Haast

Za 10 oktober 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 26,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Lucas Hamming won weliswaar in 2019 de klassiekemuziekwedstrijd Maestro, maar hij is eerst en vooral een rocker. En hij heeft haast. Dat komt hij laten zien en horen samen met zijn trouwe band in Musis Arnhem.

Als rocker word je nooit volwassen. Je blijft jong, tot je 27 bent, en dan ga je dood. Maar Lucas wordt 27 dit jaar en hij heeft geen enkele reden om dood te gaan. Het lijkt erop dat hij gewoon blijft leven. Allemaal leuk en aardig, maar dan staat dus ook ineens het volwassen leven voor de deur, en daar had Lucas even geen rekening mee gehouden. En nu? Nu heeft Lucas haast. Als je jong bent, ben je gelukkig en vrij, maar kan dat nog als je volwassen bent? Hoe moet dat dan?

Lucas is er nog niet klaar voor, maar de tijd dringt. Ineens moet hij weten wie hij is, en wát hij is. Hoe kom je daar dan achter? Terwijl je je laatste kostbare maanden onvolwassenheid toch ook nodig hebt om een irritant kind blijven. Te feesten. Je hart in tweeën te breken en weer aan elkaar te kitten.

Dan maar alles, in veel te weinig tijd. Dan maar op één avond jong blijven, opgroeien, jezelf leren kennen én een legende worden. Geen tijd te verliezen. Gaan.

Een programma met nieuwe popmuziek en bestaande liedjes. Zowel van Lucas, als van anderen. Gesteund door zijn trouwe band. Met een prominente rol voor de songs van Lucas Hamming’s in 2020 te verschijnen derde album!

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

CREDITS
regie en tekstbijdragen: Bart van den Donker

Za 10 oktober 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 26,00

Programma

  • Aanvang 20:30