Zoeken Menu
Sluit
Livestream: Op het puin en dan nu
  • Arnhemse helden
  • Spektakel

Livestream: Op het puin en dan nu

Muziektheater de Plaats

Di 11 mei 2021 - 20:00

Online, Livestream

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 15,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Op 11 mei gaat de muziektheatervoorstelling Op het puin, en dan nu in première. In plaats van op locatie, bij jou thuis in de vorm van een stream.

In 1946 stonden 700 Arnhemmers zij aan zij op de brokstukken van de Eusebius. Net teruggekeerd naar een stad in puin. Theaterspektakel Op het Puin gaf hen de moed Arnhem weer op te bouwen tot een trotse, respectvolle stad. Nu, precies 75 jaar later staan we met Op het Puin, en dan nu opnieuw stil bij de dromen en idealen die leven in de stad. Hoe bouwen we de komende 75 jaar aan een Arnhem waarin iedereen zich vrij voelt?

Met Arnhemse muzikanten, filmers, dansers, acteurs en schrijvers verbinden we elementen uit het originele stuk met verhalen van Arnhemmers nu. Een kleurrijke bundeling perspectieven over veerkracht en saamhorigheid. In één voorstelling nemen we je mee langs vier scènes. Van een (live) gefilmde remake van Op het Puin in De Eusebius naar een korte dansdocu, een filmische dialoog en een muziekvideo als grande muzikale finale. Wat verbindt ons in tijden van crisis? Wat houdt ons staande in een wereld die wankel is? Hoe weerspiegelt het verleden in onze blik op de toekomst? Op het puin, en dan nu is een multidisciplinaire totaalervaring met de stad Arnhem als decor.

Di 11 mei 2021 - 20:00

Online, Livestream

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 15,00

Programma

  • Aanvang 20:00

Anderen bekeken ook

Enge Buren (info volgt)

Het Arnhemse gezelschap stopt ermee en sluit haar carrière af bij ons. Na 2.893 optredens, 28 dansjes,...