Zoeken Menu
Sluit
Karsu
  • Popmuziek
  • Wereldmuziek
  • Wegdromen

Karsu

Vr 11 maart 2022 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 24,00

Programma

  • Aanvang 20:30

De veelzijdige Amsterdamse zangeres mixt pop met jazz, klassiek en Turkse muziek! Samen met haar band brengt ze een onvergetelijke muzikale show!

Ze betovert haar luisteraars niet alleen met haar pianospel, maar het is vooral ook haar stemgeluid waarmee ze een onuitwisbare indruk achterlaat. Haar tweede album ‘Colors’ werd in 2016 bekroond met een Edison en ook haar laatste plaat “Karsu” kreeg juichende recensies. Tijdens het maken van die nieuwe plaat ontwikkelde Karsu een ander geluid, geïnspireerd door het rondreizen in China, Bali en Los Angeles. Op ‘Karsu’ staan zowel Engelse als Turkse nummers, waarin hele intieme en melancholische momenten ook heel intens kunnen worden als de zangeres eenmaal los gaat.

Vanaf begin 2021 heeft Karsu een maandelijkse foodcolumn in Chantal Janzen’s magazine &C. Haar nieuwe single ‘Sonunda’ (release juli 2021) kwam binnen op nummer 1 in de Turkse charts. Op 9 augustus startte haar eigen kookprogramma ‘Karsu’s Turkse Keuken’ op 24Kitchen. Vanaf 2 september was Karsu ook te zien in Beste Zangers op NPO1. Haar talent, diversiteit en spontane persoonlijkheid werd breed omarmd door de Nederlandse kijkers. Karsu bundelde alle liedjes van Beste Zangers op een album, dat direct binnenkwam in de Album Top 100. Ook haar carrière in Turkije groeit en groeit; ze kreeg haar eigen muzikale talkshow, dat ze maakte voor de Turkse Netflix BluTv, en deed diverse uitverkochte shows.

Facebook Karsu | Instagram Karsu

In de pers

'Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit.'

De Volkskrant

Bekijk de video

Vr 11 maart 2022 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 24,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Frans Bauer

Met zijn vaste orkest, de Holland Show Band, bezorgt Frans Bauer als vanouds een oergezellig avondje vol Holla...

Mustafa Sandal

Iedereen met Turkse roots kan zijn grote hits meezingen: Mustafa Sandal, een grootheid uit de Turkse muziek, k...

Aynur: Live in Concert

Dé ster die de wereld kennis heeft laten maken met Koerdische muziek komt naar Musis! Ze mengt Koe...