Zoeken Menu
Sluit
Ik kom iets doen
  • Toneel

Ik kom iets doen

Laura van Dolron

Wo 22 april 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 19,50
  • CJP € 14,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Waar zou u van willen afkicken?

Laura van Dolron komt iets doen aan al onze verslavingen. In tijden waar burn-outs en depressies welig tieren neemt stand-up philosopher Laura van Dolron je mee op een intieme, kwetsbare reis op zoek naar de fundamenten van verslaving. Van Dolron probeert te doorgronden waarom onze maatschappij zo’n goede voedingsbodem is voor verslaving.

Verslavingen zijn overal om ons heen, soms destructief, vaak dagelijks. Denk maar aan eten, shoppen, vliegen, seks, Facebook of Instagram. Uren per dag zitten we aan het scherm van onze smartphone gekluisterd, in hoeverre leven we nog echt?

Troostrijk
De voorstelling is een levendige mix tussen kleinkunst, toneel, muziek en live columns. Gedragen door de live gecomponeerde muziek van saxofonist en pianist Wilko Sterke en singersongwriter Frank van Kasteren. Een troostrijk stuk waar kwetsbaarheid kracht wordt en we even stil mogen zijn om te beseffen waarom we hier zijn.

Over Laura
Laura van Dolron creëert haar eigen genre stand-up philosophy. Sinds zestien jaar maakt ze succesvoorstellingen in Nederland en België. Ze neemt het publiek mee in haar filosofische, lichtvoetige, troostrijke en humoristische gedachtenkronkels. Haar werk staat in het theater, maar is veel meer dan toneel. Stand-uppen, preken, dichten en filosoferen, ze doet het allemaal. Laura won diverse theaterprijzen. De jury van het Vlaams Theaterfestival schreef: ‘Van Dolron heeft iets van een vrouwelijke Woody Allen en ze verdient het om een net zo groot publiek te bereiken als de meester zelf.’

Wo 22 april 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 19,50
  • CJP € 14,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook