Zoeken Menu
Sluit
Une belle histoire (geannuleerd)
  • Popmuziek

Une belle histoire (geannuleerd)

Gerard Alderliefste & Friends

Do 12 mei 2022 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 24,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Wanneer Gerard Alderliefste met zijn vrienden het Franse chanson vertolkt, waant het publiek zich al snel op een prachtig dorpsplein in Frankrijk. Het muzikaal gezelschap blaast nieuw leven in Franse hits en brengt deze samen in Alderliefstes eigen verhaal, zijn eigen belle histoire.

Gerard Alderliefste bouwt de theaterzalen om tot een fête du village, een klassiek Frans dorpsfeest waar alle bekende hits voorbijkomen. Met de begeleidende klanken van onder andere de accordeon en de viool, laat het gezelschap u kennis maken met hun liefde voor muziek en voor de Franse taal.

Bio
Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. Soms in zijn eentje, andere keren als duo of trio. Tot 2016 speelde hij in de band Alderliefste, waarbij hij frontman was. Met die band heeft hij in 2000 het nummer Evenwicht op de zevende plek van het Songfestival weten te krijgen.

De liefde voor de Franse taal was al ontstaan op hele jonge leeftijd en die amour is duidelijk wederzijds. Naast Franse muziek, maakt Alderliefste ook graag Nederlandstalige liederen. Hij kan hele soloconcerten volspelen met eigen werk.

Do 12 mei 2022 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 24,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Waylon

Waylon gaat het theater in. Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij onder de titel ‘My Heroes Hav...

Overal Kom ik Thuis

Tijdens het reizen kan je elkaar ontmoeten en terugvinden. Stephanie en Eva hebben elkaar op zo’n reis o...