Zoeken Menu
Sluit
Edwin Evers Band
  • Pop

Edwin Evers Band

80’s Tour Part 2

Vr 31 maart 2023 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Ticketverkoop verloopt via Ticketmaster. Je wordt doorgestuurd.
Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 28,00

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 23:15

Zonder pauze (exclusief drankje)

Afgelopen jaar tourde de Edwin Evers Band met muziek uit de geweldige jaren 80 door heel Nederland! Het werd een grandioos succes en met lovende reacties van het publiek! Gaandeweg het jaar kwamen er zoveel liedjes bij de band naar boven die ze nog niet hebben kunnen spelen, dat ze hebben besloten om in 2023 de 80’S Tour Part 2 te doen.

Een compleet nieuwe show met nog meer muziek uit dit geweldige decennium.
Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Over de band

In 2002 richtte Edwin een band op met zijn muzikale vrienden. Edwin begon als drummer en ging later ook zingen in de band.
Het doel van de Edwin Evers Band is een feest der herkenning brengen, zorgen dat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Optreden is voor de Edwin Evers Band sowieso één van de leukste dingen die er is, dus het plezier spat er elk optreden weer vanaf op het podium. Met een bezetting van dertien(!) top muzikanten kan de band daadwerkelijk alles spelen.

Edwin over de band: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi.”

Naast het optreden op events en festivals, speelt de band ook in zowel de binnen- als de openluchttheaters. Dit jaar gaat de band voor het eerst het clubcircuit in, met een 80’s Clubtour!

► Dit concert is in samenwerking met Luxor Live

 

 

Afterparty met: Walter Witlov

Walter Witlov produceerde zijn eerste geluid toen hij op 31 mei 1978 werd geboren als Jan Willem Gijsbers. Geboren en getogen in één van de meest creatieve steden van Nederland: Arnhem.
Deze Arnhemmer, met een gedeelde passie voor muziek en voetbal, draaide al op verschillende feesten en zijn carrière als DJ kwam helemaal in een achtbaan toen hij de halve finale bereikte van de Pioneer DJ Contest (2006) waarin hij het opnam tegen Nicky Romero. Tegenwoordig is hij elke twee weken te vinden in het Gelredome waar hij de rol van huis-DJ op zich neemt bij zijn club Vitesse. walterwitlov.com

Tijden:

19:30  Deur open
20.30  Aanvang concert
23.15  Einde concert. Start afterparty in de foyer.
01.00  Einde afterparty

 

Bekijk de video

Vr 31 maart 2023 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Ticketverkoop verloopt via Ticketmaster. Je wordt doorgestuurd.
Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 28,00

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 23:15

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook

Karsu

In 2020 bracht ze in een intieme setting, het publiek in onze Parkzaal voor het eerst in vervoering met haar m...

Uitverkocht
Kaarten Info
Ed Struijlaart

Na het succes van Gitaarmannen, Ed Struijlaart’s eerste theatertour, is het tijd voor het langverwachte...

Uitverkocht
Kaarten Info