Zoeken Menu
Sluit
Aynur (verplaatst)
  • Wereldmuziek
  • Muzikaal

Aynur (verplaatst)

Zo 13 december 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 32,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 13 juni naar 13 december.

Dé ster die de wereld kennis heeft laten maken met Koerdische muziek komt naar Musis! Ze mengt Koerdische muziek met Westerse muziek en creëert hiermee haar eigen stijl op een moderne frisse manier.

Aynur blijft dichtbij de traditionele Koerdische en Turkse muziek en geeft er tegelijkertijd een eigentijds geluid aan met akoestische volksinstrumenten, elementen uit de wereldmuziek en een hint van jazz en flamenco. Ze is een bevlogen wereldburger die in alle vrijheid haar inspiratiebronnen kiest, of die nu in Turkije, in Centraal-Azië of in Noord-Afrika liggen.

Album release
Haar nieuwe album Hedûr - Solace of Time staat voor innerlijke rust en troost en heeft een mix in harmonie met klassieke Koerdische, Westerse en jazz muziek. Hiermee probeert ze een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de innerlijke rust van de luisteraars. Een muzikale troost in de hedendaagse hectische moderne samenleving.

Naast de Turkse media wordt Aynur ook geprezen in de internationale media. In 2017 ontving ze de Master of Mediterranean Music Award, waardoor haar deuren weren geopend voor samenwerkingen met topartiesten als Yo-Yo Ma en het Silk Road Ensemble, Kayhan Kalhor, Javier Limon, Kinan Azmeh, Mercan Dede en Sertab Erener. 

Bekijk de video

Zo 13 december 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 32,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Karsu

Kom met ONS genieten van Karsu!

Massada (verplaatst)

Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 9 mei naar 12 september.