Zoeken Menu
Sluit
Waylon
  • Pop

Waylon

My heroes have always been cowboys

Vr 17 januari 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 23:30

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Deze show is uitverkocht. Bel met ons bespreekbureau voor een plek op de wachtlijst.
Op 4 september geeft hij een extra show. Bestel hier kaarten.

Waylon gaat het theater in. Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij onder de titel ‘My Heroes Have Always Been Cowboys’ een theaterconcert over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan.

Na de pauze blikt Waylon terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond en ook een klein stukje mee drummen. Dat was het begin van Waylon’s lange muzikale reis.

“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen. Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen...”

Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep. Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Zijn eigen country biografie schrijven en begrijpen. Beleef samen met Waylon de liedjes die voor hem therapeutisch bleken en nog steeds zijn.

Bekijk de video

Vr 17 januari 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 23:30

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Anderen bekeken ook

Meral Polat Trio

Onder sublieme begeleiding van gitaar, toetsen en drums voert het Meral Polat Trio je mee op een meanderende r...

Uitverkocht
Kaarten Info