Zoeken Menu
Sluit
OGENE
  • Pop

OGENE

OG3NE: SWEET HARMONY TOUR

Wo 19 februari 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:50

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE weer terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

Ook alle beschikbare tickets voor hun 10 kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ (2014) en ‘Beste Zangers’ (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.

Als voorloper op hun gloednieuwe theatertournee verschijnt in september hun nieuwe album. Tickets voor de SWEET HARMONY TOUR zijn vanaf nu verkrijgbaar! Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht!

ogene

Bekijk de video

Wo 19 februari 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:50

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Anderen bekeken ook

Meral Polat Trio

Onder sublieme begeleiding van gitaar, toetsen en drums voert het Meral Polat Trio je mee op een meanderende r...

Uitverkocht
Kaarten Info