Zoeken Menu
Sluit
VIER VERHALEN EN EEN DAG (8+)
  • Dans
  • Familie

VIER VERHALEN EN EEN DAG (8+)

Introdans en Spinvis

Zo 12 mei 2019 - 14:30

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 13:30
  • Aanvang 14:30
  • Verwachte eindtijd 15:45

Zonder pauze (exclusief drankje)

Voor hun ambitieuze muziektheaterproductie Kintsukuroi – die in 2014 op Oerol in première ging – werkten muzikant, componist en dichter Spinvis en zijn partner Saartje Van Camp onder meer samen met Introdans-choreograaf Adriaan Luteijn. De voorstelling was niet alleen een enorm succes, voor Spinvis was zijn eerste samenwerking met een choreograaf en dansers ook een ware ‘eyeopener’ die duidelijk smaakte naar meer. Met de familievoorstelling VIER VERHALEN EN EEN DAG gaan Spinvis en Introdans daarom in het voorjaar van 2019 een nieuw avontuur aan, waarbij Adriaan Luteijn en Marlena Wolfe met de 12 dansers de choreografie voor hun rekening nemen. Spinvis en Van Camp voeren de muziek live uit.

VIER VERHALEN EN EEN DAG is een sprookje, een sprookje over toekomst en vrijheid. Een meisje, Moira, wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen?

VIER VERHALEN EN EEN DAG gaat over vrijheid. Vrijheid om te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te beslissen dat niets staat geschreven en alles te veranderen is.

IntroDANSKLAS
Voorafgaand aan de voorstelling VIER VERHALEN EN EEN DAG bieden we samen met Introdans de IntroDANSKLAS aan. Deelnemertjes kruipen in de huid van een Introdanser, leren danscombinaties uit de voorstelling en maken een eigen choreografie. Kaarten hiervoor bestel je samen met je kaartje in het online verkoopproces.
Leeftijd: 8 t/m 13 jaar

Website: www.introdans.nl

CREDITS
regie: Timothy de Gilde
muziek en tekst: Spinvis en Saartje Van Camp 

Bekijk de video

Zo 12 mei 2019 - 14:30

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 13:30
  • Aanvang 14:30
  • Verwachte eindtijd 15:45

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook

Creole

Een zoektocht naar de roots van de Surinaamse cultuur. Choreograaf Shailesh Bahoran brengt hiphop en de Surina...

Uitverkocht
Kaarten Info
Spring in Nijmegen

Feestelijk het voorjaar in met de uitbundige dans van Mauro Bigonzetti. Samen reizen wij met de bus af na...

Uitverkocht
Kaarten Info