Zoeken Menu
Sluit

Nieuwe coronamaatregelen

Update: 7 april 2021
We gaan weer (even) open!
Tijdens WEERZIEN op 13, 14 en 15 april 2021 is er in het Stadstheater weer live dans en muziektheater te beleven. Tijdens een drietal topvoorstellingen van de huisgezelschappen Introdans en Toneelgroep Oostpool in een coproductie met WENDE kan publiek weer even live van cultuur genieten. De voorstellingen zijn onderdeel van een reeks pilotvoorstellingen. Lees hier het hele artikel.

Meer informatie over WEERZIEN.

Update: 23 maart 2021
Voorlopig blijven onze deuren nog gesloten voor voorstellingen, concerten en evenementen. 
Indien u in het bezit bent van tickets voor aankomende voorstellingen of concerten, nemen wij z.s.m. contact met u op per e-mail. De voorstelling/het concert kan verplaatst worden naar een nieuwe datum of geannuleerd worden. Houd voor up-to-date informatie uw mail en de programmapagina van de productie in de gaten.

We kijken uit naar het moment dat we weer kunnen, weer mogen. Samen met ruim 400 collega’s uit de (podium)kunstensector delen wij deze belofte

Thuistips
Geniet tijdens onze sluiting veilig van cultuur met onze thuistips. We bieden cultureel verantwoorde schermtijd voor uzelf en uw kinderen, interessante podcasts en de mooiste voorstellingen en concerten om online te bekijken.

Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid
Ons flexibel retourbeleid maakt het mogelijk om uw kaarten tot een uur voor aanvang van uw concert of voorstelling te annuleren. U mag zelf kiezen of u uw ticket(s) doneert, als voucher omzet of dat u uw geld terug wilt. Lees hier meer.

Een 9,1 voor uw veiligheid
Wij doen geen consessies op de veiligheidsmaatregelen. Onze protocollen zijn uitgebreid en sluiten aan bij de landelijke protocollen in theaters en concertzalen. Wij monitoren voortdurend, via een enquête, hoe veilig bezoekers zich voelen. Gelukkig beoordelen onze bezoekers hun veiligheid met een 9,1.

Mondkapjes verplicht vanaf 1 december 2020
Musis & Stadstheater zijn publiek toegankelijke locaties. Vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen wanneer u zich verplaatst in onze gebouwen. Als u plaatsneemt op uw stoel mag u uw mondkapje afdoen. In beide panden worden geen mondkapjes verstrekt. We vragen u deze zelf mee te nemen.