Zoeken Menu
Sluit

Nieuwe coronamaatregelen

Update: 1 juni 2021
Vanaf 9 juni openen wij onze deuren weer! Bekijk het hele programma. Wij zijn heel blij dat we weer publiek in onze zalen mogen ontvangen. Op dinsdag 1 juni 12:00 uur start de verkoop voor alle nieuw toegevoegde voorstellingen en concerten. Bekijk het volledige programma. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

Geen verplichte coronatest
Het is niet nodig om voorafgaand aan je bezoek getest te zijn. Een theaterticket is voldoende om onze zalen te bezoeken. Een mondkapje is verplicht als je je in onze gebouwen verplaatst.

Op dit moment hanteren wij een maximum aantal bezoekers van 50 personen. Naar verwachting mogen in de maand juli méér personen onze voorstellingen en concerten bezoeken. Houd onze website, social media en je mailbox in de gaten voor de laatste updates.


Thuistips
Geniet tijdens onze sluiting veilig van cultuur met onze thuistips. We bieden cultureel verantwoorde schermtijd voor uzelf en uw kinderen, interessante podcasts en de mooiste voorstellingen en concerten om online te bekijken.

Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid
Ons flexibel retourbeleid maakt het mogelijk om uw kaarten tot een uur voor aanvang van uw concert of voorstelling te annuleren. U mag zelf kiezen of u uw ticket(s) doneert, als voucher omzet of dat u uw geld terug wilt. Lees hier meer.

Een 9,1 voor uw veiligheid
Wij doen geen consessies op de veiligheidsmaatregelen. Onze protocollen zijn uitgebreid en sluiten aan bij de landelijke protocollen in theaters en concertzalen. Wij monitoren voortdurend, via een enquête, hoe veilig bezoekers zich voelen. Gelukkig beoordelen onze bezoekers hun veiligheid met een 9,1.

Mondkapjes verplicht vanaf 1 december 2020
Musis & Stadstheater zijn publiek toegankelijke locaties. Vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen wanneer u zich verplaatst in onze gebouwen. Als u plaatsneemt op uw stoel mag u uw mondkapje afdoen. In beide panden worden geen mondkapjes verstrekt. We vragen u deze zelf mee te nemen.