Zoeken Menu
Sluit

Nieuwe coronamaatregelen

Update: 13 januari
We blijven nog wat langer dicht

De lockdown in Nederland duurt voort en dat betekent dat ook de deuren van ons huis voorlopig gesloten blijven. Tot en met 9 februari worden alle voorstellingen en concerten geannuleerd of verplaatst. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk bericht. 

Kunst en cultuur zijn altijd in beweging. De verlenging van de lockdown betekent niet dat er niets gebeurt. Op onze website voegen we wekelijks voorstellingen en concerten toe die na de lockdown gepland staan. Neem alvast een kijkje en verheug u op al het moois dat komen gaat!

Geniet tijdens de lockdown veilig van cultuur met onze thuistips. We bieden cultureel verantwoorde schermtijd voor uzelf en uw kinderen, interessante podcasts en de mooiste voorstellingen en concerten om online te bekijken.

Update: 14 december
Met pijn in ons hart, maar met begrip voor de beslissing van het kabinet, sluiten wij opnieuw onze deuren. Naar aanleiding van de persconferentie (14 december) van premier Rutte, worden al onze geplande concerten en voorstellingen tot en met 19 januari 2021 afgelast.

Veel van onze voorstellingen en concerten worden definitief geannuleerd, een enkele wordt verplaatst. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk bericht over een annulering of eventuele nieuwe datum en de financiële afhandeling van de tickets.

Blijf gezond en let op elkaar. Wij wensen u en uw naasten veel sterkte de komende weken.

Indien u in het bezit bent van tickets voor aankomende voorstellingen of concerten, nemen wij z.s.m. contact met u op (per telefoon of e-mail). De voorstelling/het concert kan doorgaan met minder publiek, verplaatst worden naar een nieuwe datum, of geannuleerd worden.

Houd voor up-to-date informatie uw mail en de programmapagina van de productie in de gaten.

Mondkapjes verplicht vanaf 1 december
Musis & Stadstheater zijn publiek toegankelijke locaties. Vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen wanneer u zich verplaatst in onze gebouwen. Als u plaatsneemt op uw stoel mag u uw mondkapje afdoen. In beide panden worden geen mondkapjes verstrekt. We vragen u deze zelf mee te nemen.

Een 9,1 voor uw veiligheid
Wij doen geen consessies op de veiligheidsmaatregelen. Onze protocollen zijn uitgebreid en sluiten aan bij de landelijke protocollen in theaters en concertzalen. Wij monitoren voortdurend, via een enquête, hoe veilig bezoekers zich voelen. Gelukkig beoordelen onze bezoekers hun veiligheid met een 9,1.

Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid
Ons flexibel retourbeleid maakt het mogelijk om uw kaarten tot een uur voor aanvang van uw concert of voorstelling te annuleren. U mag zelf kiezen of u uw ticket(s) doneert, als voucher omzet of dat u uw geld terug wilt. Lees hier meer.