Zoeken Menu
Sluit

Nieuwe coronamaatregelen

Update: 27 november 2021 | 13:00 uur
Na de persconferentie van 26 november gaan wij in de pauze-stand. Vanaf zondag 28 november, 17:00 uur, zijn er geen concerten, evenementen en voorstellingen in onze zalen. Vanaf dat moment gaan ook de concerten, evenementen en voorstellingen die overdag gepland staan, niet door. De periode waarin dit van toepassing is, is voorlopig tot 19 december a.s. Op deze manier nemen wij als Stichting Musis & Stadstheater Arnhem een verantwoordelijkheid zowel intern (eigen organisatie en medewerkers) als extern (gasten, publiek en artiesten). Wij proberen met deze maatregel ook een bijdrage te leveren om de druk op de gezondheidszorg wat te verlichten. We nemen z.s.m. contact op met alle kaartkopers van concerten en voorstellingen die geen doorgang vinden. Geef ons even de tijd; wij werken zo snel mogelijk aan een oplossing. De meest actuele stand of een concert, evenement of voorstelling doorgaat, geannuleerd of verplaatst wordt, vind je hier.

Zodra wij weer open mogen hanteren wij een coronatoegangsbewijs
Vanaf dan is van toepassing: Krijg toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs. Maak om dit te verkrijgen een QR-code via de CoronaCheck-app of maak een print.* Toon bij de ingang uw coronatoegangsbewijs in combinatie met een identiteitsbewijs. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie over de CoronaCheck-app.
*Een vaccinatieboekje en een vaccinatieregistratiebewijs zijn geen geldig toegangsbewijs.

Verkrijg een coronatoegangsbewijs op een van deze drie manieren:
1.  Een vaccinatiebewijs
Maak met de CoronaCheck-app van uw vaccinatiebewijs een QR-code. Het gaat er hierbij om dat u volledig gevaccineerd bent. Zodra uw volledige vaccinatie geregistreerd is, kunt u in de app of op de pagina inloggen met uw DigiD. 14 dagen nadat u volledig gevaccineerd bent, kunt u een vaccinatiebewijs aanvragen. Gaf u bij de vaccinatie toestemming, dan worden uw vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Werkt dit niet automatisch, voeg dan uw vaccinatiebewijs zelf toe aan de app. 
Lees op de website www.coronacheck.nl hoe u van uw vaccinatiebewijs een coronatoegangsbewijs maakt.

2.  Een negatieve testuitslag
U maakte via www.testenvoortoegang.org een afspraak voor een gratis coronatest en u ontving een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Via uw testlocatie ontvangt u een ophaalcode die u in de Corona Check app of via www.coronacheck.nl omzet in een QR-code. Deze code scannen wij in het theater. Let op: u kunt de afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het evenement inboeken. 
Uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd.

3.  Een herstelbewijs
Heeft u corona gehad en kunt u dat ook aantonen met een positieve PCR-test? Dan kunt u ook een zogenoemd herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als u met uw DigiD inlogt op de app. Het werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is.

De QR-code is uw coronatoegangsbewijs. Laat deze scannen bij onze ingang. Vergeet niet om ook een identiteitsbewijs mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken bij de ingang de gegevens van het legitimatiebewijs met die in het coronatoegangsbewijs.

Heeft u geen smartphone?
Print dan het coronatoegangsbewijs via de website CoronaCheck.nl
Vragen omtrent uw coronatoegangsbewijs? Kijk op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl; hier vindt u antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Neem voor meer informatie contact op met:
Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis) of Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809.
Beide bereikbaar van maandag t/m zondag 08:00 – 20:00 uur.

Informatie voor internationale bezoekers
Bezoekers afkomstig buiten Nederland maken in de CoronaCheck-app een internationale QR-code en tonen deze op hun telefoon of als print. Altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. 

Aanvullende informatie
► Heeft u, of iemand thuis gezondheidsklachten óf besluit u om een andere reden niet te komen? Ruil uw ticket makkelijk via ons bespreekbureau.
► Onze horeca is tot 17.00 uur geopend, onze medewerkers informeren u ter plaatse.
► Een mondkapje is vanaf 28 november verplicht wanneer je je verplaatst.

Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid
Ons flexibele retourbeleid maakt het mogelijk om uw kaarten tot een uur voor aanvang van uw concert of voorstelling te annuleren. Kies zelf of u uw ticket(s) doneert of als voucher omzet. Bij een klein aantal evenementen geldt het flexibele retourbeleid niet. Lees hier meer.

Een 9,1 voor uw veiligheid
Wij doen geen concessies op de veiligheidsmaatregelen. Onze protocollen zijn uitgebreid en sluiten aan bij de landelijke protocollen in theaters en concertzalen. Wij monitoren voortdurend, via een enquête, hoe veilig bezoekers zich voelen. Gelukkig beoordelen onze bezoekers hun veiligheid met een 9,1.