Zoeken Menu
Sluit

Nieuwe coronamaatregelen

Update: 17 november
Tijdens de persconferentie heeft het kabinet besloten dat de extra maatregelen, die twee weken geleden in gingen, niet worden verlengd. Dat betekent dat ons programma vanaf donderdag 19 november weer door mag gaan voor maximaal 30 personen. Onze horeca blijft wederom gesloten en het dringende verzoek om een mondkapje te dragen als u zich verplaatst door het gebouw.

Indien u in het bezit bent van tickets voor aankomende voorstellingen of concerten, nemen wij z.s.m. contact met u op (per telefoon of e-mail). De voorstelling/het concert kan doorgaan met minder publiek, verplaatst worden naar een nieuwe datum, of geannuleerd worden.

Houd voor up-to-date informatie uw mail en de programmapagina van de productie in de gaten.

Mondkapjes verplicht vanaf 1 december
Musis & Stadstheater zijn publiek toegankelijke locaties. Vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen wanneer u zich verplaatst in onze gebouwen. Als u plaatsneemt op uw stoel mag u uw mondkapje afdoen. In beide panden worden geen mondkapjes verstrekt. We vragen u deze zelf mee te nemen.

Een 9,1 voor uw veiligheid
Wij doen geen consessies op de veiligheidsmaatregelen. Onze protocollen zijn uitgebreid en sluiten aan bij de landelijke protocollen in theaters en concertzalen. Wij monitoren voortdurend, via een enquête, hoe veilig bezoekers zich voelen. Gelukkig beoordelen onze bezoekers hun veiligheid met een 9,1.

Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid
Ons flexibel retourbeleid maakt het mogelijk om uw kaarten tot een uur voor aanvang van uw concert of voorstelling te annuleren. U mag zelf kiezen of u uw ticket(s) doneert, als voucher omzet of dat u uw geld terug wilt. Lees hier meer.