Zoeken Menu
Sluit

Nieuw logo Musis & Stadstheater Arnhem viert verbinding

Musis & Stadstheater Arnhem voert vanaf april een nieuw logo. De ‘look and feel’ is hetzelfde gebleven, maar de toevoeging van een ampersand* verbindt de twee gebouwen nog sterker met elkaar.

Evert Burggrave, hoofd Marketing: ‘Onze organisatie werkt op twee locaties en alle evenementen, concerten en voorstellingen vinden in beide panden plaats. Het was onze wens om de band tussen de gebouwen Musis en het Stadstheater sterker uit te dragen. Die eenheid wordt benadrukt door het nieuwe logo.’.
Met de invoering van dit nieuwe logo voegt Musis & Stadstheater ook de online kanalen op Facebook en Instagram bij elkaar. Alle informatie over de culturele agenda is nu te volgen via facebook.com/musisenstadstheater en instagram.com/musisenstadstheater.

Musis & Stadstheater
Musis & Stadstheater Arnhem verbindt Arnhem met de rijkdom van kunst en cultuur, want cultuur maakt gelukkig! In onze twee huizen vertellen wij al meer dan 150 jaar oude en nieuwe verhalen: door muziek, theater en dans. We koesteren onze geschiedenis: Musis is de oudste actieve concertzaal van Nederland. We omarmen ook het nieuwe, actuele en diverse programma, gemaakt door gevestigde en jonge creatieve makers. Kunst en cultuur zijn altijd in beweging, daarom verleggen ook wij voortduren onze grenzen. Zo formuleren kunst en cultuur in onze huizen een antwoord op de actualiteit. Musis & Stadstheater verbindt zich met thuisstad Arnhem door bijzondere samenwerkingen die leiden tot een breed programma voor een breed publiek.

*ampersand
De ampersand, ook wel het en-teken of et-teken genoemd, is de ligatuur die het woord "en" vertegenwoordigt: &.
Van oorsprong Engelse benaming (‘and’ per se ‘and’ = ‘en’ en niets anders dan ‘en’).