Zoeken Menu
Sluit

Legendarische R&B band En Vogue komt naar Musis

ARNHEM 14 december 2019 - En Vogue, de meest succesvolle Amerikaanse R&B groep uit de jaren negentig, komt voor het eerst naar Arnhem. De kaartverkoop start op maandag 16 december om 10:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via musisenstadstheater.nl/envogue.

De ‘Real Funky Divas’
En Vogue staat bekend als één van de vijf best verkochte vrouwelijke muziekgroepen uit de Amerikaanse geschiedenis. De vrouwen vierden hun grootste successen in de jaren negentig met megahits als Don’t Let Go, Hold On en My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It).

Over En Vogue
In 1989 werd En Vogue opgericht in de traditie van de damestrio’s uit de jaren vijftig en zestig. De R&B band begon met zijn vieren (Cindy Herron, Terry Ellis, Maxine Jones en Dawn Robinson). Ze ontvingen al zeven MTV Video Awards, drie Soul Train Awards, twee American Music Awards en zeven Grammy nominaties. Vandaag de dag bestaat En Vogue nog altijd uit die eerste twee originele bandleden: Terry Ellis en Cindy Herron en is nu aangevuld met Rhona Bennett.

Nieuw album
In 2018 bracht En Vogue een nieuw studio album uit: Electric Café. Het album is hun meest diverse werk tot nu toe. Vanwege hun fantastische live optredens is de groep nog altijd ongekend populair. De laatste keer dat En Vogue een concert in Nederland gaf, was in 2018. Op 12 juni 2020 komen ze voor het eerst naar Arnhem in concertgebouw Musis.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 41,50 vanaf maandag 16 december om 10:00 uur via musisenstadstheater.nl/envogue

Let op: weet waar je koopt! Koop alleen via de website van de zaal, artiest of organisator.

Er is een tijdelijke storing in ons kassasysteem waardoor het concert niet zichtbaar is op de website. We werken aan een oplossing.